Libnet.ro
UNICEF

18:30

Sinteza Zilei: 149 de persoane condamnate la moarte

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei: 149 de persoane condamnate la moarte

Mihai Gadea a vorbit, joi, la Sinteza Zilei despre tragedia care a luat 149 de vieti nevinovate si care marcheaza vietile a altor sute si mii de persoane. Prabusirea intentionata a zborului companiei. continuă pe Antena3

Basescu satul de osanale. Cum au comentat Mihai Gadea si Mircea Badea momentul la Sinteza zilei

Mihai Gadea a comentat impreuna cu Mircea Badea, printre altele, imaginile filmate sambata seara la Timisoara la o intalnire a lui Traian Basescu cu membrii Partidului Miscarea Populara, in care fostul.

Sinteza Zilei: Imagini in exclusivitate cu Traian Basescu la Scrovistea

Mihai Gadea a prezentat, joi, in premiera la Sinteza Zilei, o serie de imagini care arata ca Traian Basescu a mers la Scrovistea, care ar putea fi viitoarea sa locuinta. Complexul de la Scrovistea este.

Sinteza Zilei. Cand se taiau pensiile si salariile romanilor, Basescu ridica sediu de zeci de milioane de euro pentru SPP

Mihai Gadea a prezentat, in editia de marti seara a emisiunii Sinteza Zilei, informatii care arata ca Traian Basescu are in continuare o relatie stransa cu Serviciul de Paza si Protectie, relatie consoli.

Sinteza Zilei: Carmen Iohannis linsata de ciomagarii basisti

Basistii au fost ultragiati de faptul ca presedintele Klaus Iohannis a mers la Bruxelles cu prima-doamna. Probabil ei erau obisnuiti ca presedintele sa mearga cu Elena Udrea a comentat Mihai Gadea,.

Sinteza Zilei. Care sunt diferentele dintre coloana oficiala a lui Traian Basescu si cea a presedintelui Klaus Iohannis

Imagini care prezinta diferentele dintre coloana oficiala a fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu, si cea a actualului sef de stat, Klaus Iohannis, au fost prezentate, marti, in emisiunea Sinteza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )