Libnet.ro
UNICEF

06:45

Sinteza zilei: Cea mai grea lovitura in scandalul evacuarii Antena 3

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Cea mai grea lovitura in scandalul evacuarii Antena 3

Mihai Gadea a revenit luni seara cu o noua editie exploziva Sinteza zilei, unde a prezentat un caz care da cea mai grea lovitura in scandalul evacuarii Antena 3. continuă pe Antena3

Cea mai grea lovitura in scandalul evacuarii. Documente incendiare la Sinteza zilei, de la 21.30

Mihai Gadea revine cu o noua editie exploziva Sinteza zilei, dupa ce duminica seara a transmis de la Pitesti, din casa unei familii care a pierdut un bebelus din cauze inca necunoscute. Nu rata o noua editie.

Alina Gorghiu, despre scandalul evacuarii Antenelor: Cata vreme exista o procedura judiciara in curs, omul politic nu are ce comenta!

Aflati la Bacau cu prilejul lansarii candidatului liberal la primaria municipiului - este vorba de senatorul Dragos Luchian - cei doi copresedinti PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, au comentat, pe scurt, despre scandalul evacuarii Antenelor.

Sinteza zilei: Cati bani a luat Ion Cristoiu de la cei pe care acum ii demonizeaza

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, mai multe imagini cu Ion Cristoiu, pe cand se jura la Antena 3 ca nu va sta de vorba in veci cu Traian Basescu, chiar daca i se va cere acest lucru, in paralel cu.

Mihai Gadea revine cu o noua editie exploziva Sinteza zilei, de la 21.30, la Antena 3

Mihai Gadea revine cu o noua editie exploziva Sinteza zilei, dupa ce duminica seara a transmis de la Pitesti, din casa unei familii care a pierdut un bebelus din cauze inca necunoscute. Nu rata o noua editie.

Traian Basescu, la Cluj: Declaratia lui Iohannis pe tema Antenelor, facuta in ziua cea mai neagra pentru statul de drept

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat sambata, la Cluj, ca ziua de miercuri, 19 februarie, a fost cea mai neagra zi pentru statul de drept, facand referire si la declaratia presedintelui Klaus Iohannis referitoare la scandalul ANAF-Antena 3.

Banca Transilvania devine cea mai profitabila companie de pe bursa dupa ce Petrom a trecut pe pierdere

Banca Transilvania TLV) a fost in 2015 cea mai profitabila companie de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB), dupa ce preluarea Volksbank a impins castigul net al bancii din Cluj-Napoca la 2,44 mld. lei. Petrom SNP), lider incontestabil de-a lungul.

Facebook, cea mai folosita retea sociala de pe glob

Facebook, cu 1,591 miliarde de utilizatori din intreaga lume, continua sa fie cea mai folosita retea sociala de pe glob, potrivit organizatiei Congreso Iberoamericano de Redes Sociales Congresul Iberoamerican al Retelelor Sociale, iRedes), care a prezentat luni, in Spania, o harta a retelelor sociale cu peste 10. 000 de utilizatori, grupate pe diferite domenii, relateaza El Mundo, potrivit Agerpres.

Cea mai frumoasa femeie in uniforma din lume e romanca

Cea mai frumoasa femeie in uniforma din lume este purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Romane, Irina Dragan, potrivit unui top al celor mai frumoase femei in uniforma realizat de un site american. Pe locul doi s.

iubestEL, cea mai indragostita campanie lansata de Ela Craciun!

IubestEL, cea mai indragostita campanie lansata de Ela Craciun!.

Ganea: Cea mai importanta victorie din cariera mea

Ionel Ganea a dat lovitura impotriva Stelei si dupa doua meciuri are tot atatea victorii pe banca celor de la FC Voluntari. Iata ce a spus antrenorul ilfovenilor dupa victoria cu Steaua.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )