Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ganea: Cea mai importanta victorie din cariera mea

Online Sport Online Sport,
Ganea: Cea mai importanta victorie din cariera mea

Ionel Ganea a dat lovitura impotriva Stelei si dupa doua meciuri are tot atatea victorii pe banca celor de la FC Voluntari. Iata ce a spus antrenorul ilfovenilor dupa victoria cu Steaua. continuă pe Online Sport

Cea mai noua echipa din Formula 1 si-a lansat monopostul (video)

Haas F1, echipa americana care isi va face debutul anul acesta in Formula 1 si-a lansat duminica monopostul care va fi pilotat de francezul Romain Grosjean si mexicanul Esteban Gutierrez.

Sorana Carstea s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Rio de Janeiro, cea mai buna performanta din ultimii ani

Sorana Carstea, locul 199 in clasamentul WTA, s-a impus, scor 6-1, 6-2, in meciul cu Danka Kovinic Muntenegru), si s-a calificat in semifinalele turneului de la Rio de Janeiro, transmite Mediafax.

Banca Transilvania devine cea mai profitabila companie de pe bursa dupa ce Petrom a trecut pe pierdere

Banca Transilvania TLV) a fost in 2015 cea mai profitabila companie de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB), dupa ce preluarea Volksbank a impins castigul net al bancii din Cluj-Napoca la 2,44 mld. lei. Petrom SNP), lider incontestabil de-a lungul.

Facebook, cea mai folosita retea sociala de pe glob

Facebook, cu 1,591 miliarde de utilizatori din intreaga lume, continua sa fie cea mai folosita retea sociala de pe glob, potrivit organizatiei Congreso Iberoamericano de Redes Sociales Congresul Iberoamerican al Retelelor Sociale, iRedes), care a prezentat luni, in Spania, o harta a retelelor sociale cu peste 10. 000 de utilizatori, grupate pe diferite domenii, relateaza El Mundo, potrivit Agerpres.

Cea mai frumoasa femeie in uniforma din lume e romanca

Cea mai frumoasa femeie in uniforma din lume este purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Romane, Irina Dragan, potrivit unui top al celor mai frumoase femei in uniforma realizat de un site american. Pe locul doi s.

iubestEL, cea mai indragostita campanie lansata de Ela Craciun!

IubestEL, cea mai indragostita campanie lansata de Ela Craciun!.

Traian Basescu, la Cluj: Declaratia lui Iohannis pe tema Antenelor, facuta in ziua cea mai neagra pentru statul de drept

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat sambata, la Cluj, ca ziua de miercuri, 19 februarie, a fost cea mai neagra zi pentru statul de drept, facand referire si la declaratia presedintelui Klaus Iohannis referitoare la scandalul ANAF-Antena 3.

Povestea trista de viata a celei mai frumoase femei din lume in uniforma. Prin ce a trecut romanca acum doi ani

Cea mai frumoasa femeie in uniforma din lume este purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Romane, Irina Dragan, potrivit unui top al celor mai frumoase femei in uniforma realizat de un site american. Pe locul.

Cele mai bune fotografii din lume, premiate la Sony World Photography Awards, expuse la Cluj

Cele mai bune fotografii din lume, premiate la Sony World Photography Awards, cea mai mare competitie de profil la nivel mondial, vor fi expuse incepand de marti, 23 februarie, la Iulius Mall Cluj Napoca si in Salina Turda. Expozitia va contine si lucrarile a doi fotografi romani premiati la editia de anul trecut a SWPA: Cosmin Bumbut, castigator al marelui premiu la categoria Arhitectura, si Auras Mihaiu, castigator al Romanian National Award.

Cele mai bune plaje din lume: aici atingi paradisul cu mana

Daca nu stiai exact cum arata paradisul pe pamant, ti-l dezvaluim imediat, caci TripAdvisor a facut un top cu cele mai bune plaje din lume, dupa preferintele turistilor. Doar o singura plaja este din Europa, dar este de ajuns pentru a te convinge ca.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3303 seconds )