Libnet.ro
UNICEF

01:05

iubestEL, cea mai indragostita campanie lansata de Ela Craciun!

Antena3 Antena3,
iubestEL, cea mai indragostita campanie lansata de Ela Craciun!

IubestEL, cea mai indragostita campanie lansata de Ela Craciun!. continuă pe Antena3

Banca Transilvania devine cea mai profitabila companie de pe bursa dupa ce Petrom a trecut pe pierdere

Banca Transilvania TLV) a fost in 2015 cea mai profitabila companie de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB), dupa ce preluarea Volksbank a impins castigul net al bancii din Cluj-Napoca la 2,44 mld. lei. Petrom SNP), lider incontestabil de-a lungul.

Facebook, cea mai folosita retea sociala de pe glob

Facebook, cu 1,591 miliarde de utilizatori din intreaga lume, continua sa fie cea mai folosita retea sociala de pe glob, potrivit organizatiei Congreso Iberoamericano de Redes Sociales Congresul Iberoamerican al Retelelor Sociale, iRedes), care a prezentat luni, in Spania, o harta a retelelor sociale cu peste 10. 000 de utilizatori, grupate pe diferite domenii, relateaza El Mundo, potrivit Agerpres.

Cea mai frumoasa femeie in uniforma din lume e romanca

Cea mai frumoasa femeie in uniforma din lume este purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Romane, Irina Dragan, potrivit unui top al celor mai frumoase femei in uniforma realizat de un site american. Pe locul doi s.

Traian Basescu, la Cluj: Declaratia lui Iohannis pe tema Antenelor, facuta in ziua cea mai neagra pentru statul de drept

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat sambata, la Cluj, ca ziua de miercuri, 19 februarie, a fost cea mai neagra zi pentru statul de drept, facand referire si la declaratia presedintelui Klaus Iohannis referitoare la scandalul ANAF-Antena 3.

Cum iti alegi cea mai potrivita vopsea de par cumparata din comert. Ponturi de la specialisti pentru a potrivi perfect nuanta parului cu cea a tenului

Vopseaua de par se alege in functia de nuanta tenului, spun la unison specialistii. Respectarea acestei reguli ne ajuta sa alegem mai usor culoarea si sa evitam experientele nedorite. Iata de ce ar trebui sa avem in vedere atunci cand alegem o vopsea din comert.

INTERVIU. Presedintele Comitetului European al Regiunilor: Coruptia, motivul pentru care in Romania exista cea mai saraca regiune a Europei

Autoritatile romane au complicat si mai mult procesul de accesare a fondurilor europene de frica sa nu greseasca, iar auditul de la Bruxelles sa descopere acest lucru -, este de parere Markku Markkula, presedintele Comitetului European al Regiunilor, organ consultativ reprezentand autoritatile locale si regionale din Europa. Astfel, s-a ajuns la o rata scazuta de absorbtie. De aceea, este nevoie de o simplificare la nivel european a procedurilor mult prea birocratice si de o flexibilizare a acestora, important fiind impactul proiectelor finantate.

Aceasta este cea mai mica arma functionala din lume

Poate ca arata ca o jucarie, dar e o arma reala. Se numeste Neet Swiss Mini Gun si a fostintrodusa Cartea Recordurilor in calitate de cel mai mic revolver operational. Are o lungime de 5,5 centimetri si o inaltime de 3,5, cu o latime de doar un centimetru. Cat despre greutate, nu depaseste 19,8 grame.

Cea mai mincinoasa zodie

Fecioara minte ca la carte, pentru Tauri minciuna nu exista ca notiune, dar, de departe, cel mai bine echipat semn zodiacal cand vine vorba sa denatureze adevarul este Geamanul, scrie antenastars. ro. Gemenii.

Cea mai frumoasa cladire a Sucevei interbelice a redevenit vizibila dupa ce crasma amplasata in fata sa a fost daramata

Tinerii identificau acel loc pana mai ieri cu pub-ul Deliri, fara sa dea importanta, poate, cladirii din spate. Construit, daramat si reconstruit, imobilul cunoscut de sucevenii mai trecuti prin viata ca Restaurantul National se arata azi din nou la fata, ca un fel de santier trist de pe care au fugit constructorii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )