Libnet.ro
UNICEF

17:45

Sinteza zilei. Dan Negru, povestioara despre preotul care a spus Hristos a inviat la mitingul comunistilor impotriva religiei

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Dan Negru, povestioara despre preotul care a spus Hristos a inviat la mitingul comunistilor impotriva religiei

Dan Negru a transmis un mesaj video pentru editia speciala Sinteza zilei de miercuri seara. Salut, Mihai! Vreau sa va impartasesc o povestioara pe care am auzit-o de la Preasfintia Sa Nicolae,. continuă pe Antena3

Sinteza zilei. Iuliana Tudor, raspuns minunat pentru baietelul ei cand a intrebat-o cine este Dumnezeu

Realizatoarea TV Iuliana Tudor a povestit, miercuri, la Sinteza zilei, ce i-a raspuns fiului ei, atunci in varsta de doar 5 ani, cand a intrebat-o cine este Dumnezeu. Citeste si: Sinteza zilei. Dan Negru,.

Sinteza zilei. Miracolul vindecarii parintelui Ionut Butoiu

Parintele Ionut Butoiu a vorbit, marti, la Sinteza zilei, despre minunea pe care a trait-o. in urma cu cativa ani a suferit un accident, in urma caruia, a ramas paralizat de la gat in jos. Medicii nu.

Sinteza zilei. Daniel Buzdugan, la un pas de moarte: E un miracol ca sunt in acest moment aici!

Cunoscutul realizator radio Daniel Buzdugan a povestit, miercuri, la Sinteza zilei despre minunea din viata sa. Pentru ca a venit pe lume la doar 6 luni, a fost la un pas sa nu supravietuiasca. E un.

Sinteza zilei. Interviu exclusiv cu fiica eroului Ion Bugan. A fost interogata de Securitate cand avea doar 12 ani

MIhai Gadea a prezentat, luni, la Sinteza ziei, un interviu exclusiv cu fiica eroului Ion Bugan, a carui poveste ati aflat-o tot la cel mai urmarit talk-show din.

MAE, anunt despre romanii care au fost prinsi de infernul din Sri Lanka: Avem un grup de opt copii cu insotitor, care sunt in siguranta. Recomand turistilor sa grabeasca plecarea!

Ministrul Afacerilor externe a vorbit despre atentatele din Sri Lanka. Teodor Melescanu sutine ca nu exista inca victime din randul romanilor. Din toate informatiile pe care le avem nu exita niciun.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )