Libnet.ro
UNICEF

21:45

Sinteza zilei. Vladimir Putin ameninta direct Romania

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Vladimir Putin ameninta direct Romania

Presedintele rus Vladimir Putin a avertizat ca Rusia ia in calcul desfasurarea de rachete capabile sa loveasca teritoriile unde se afla centrele de decizie, in cazul in care SUA vor instala noile sisteme de. continuă pe Antena3

Dan Negru, showman-ul nr. 1 din Romania, la Sinteza zilei

Dan Negru a vorbit, luni, la Sinteza zilei, despre cea mai noua emisiunea a sa, Scena misterelor, un format care este desprins din cea mai urmarita emisiune de Revelion, Programul de Revelion al Antenei 1,.

Documente in premiera nationala, la Sinteza zilei. Bomba din cererea trimisa de Kovesi lui Coldea

Mihai Gadea a prezentat, luni, la Sinteza zilei, documente in premiera nationala care demonstreaza cat de departe a mers fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi, in ceea ce priveste incalcarea.

Seara-eveniment la Sinteza Zilei

Mihai Gadea va prezenta luni seara, de la ora 21, la Sinteza Zilei, in cadrul unei editii eveniment, informatii in exclusivitate despre marii fugari ai tarii, care fac declaratii din exil. Unul.

Cum ii trimite Vladimir Putin bani presedintelui moldovean. O investigatie a CRJI scoate la iveala o legatura suspecta intre procurorul general rus si sotia lui Dodon

Legaturile dintre Igor Dodon, presedintele Republicii Moldova, si Vladimir Putin, presedintele Rusiei, au o componenta financiara directa, anunta newsweek. ro. Publicatia noteaza ca, astfel, cel putin.

Fondul de investitii Baring Vostok i cere lui Vladimir Putin sa intervina personal n dosarului investitorului american Michael Calvey

Fondul de investitii fondat de catre americanul Michael Calvey, inculpat pentru frauda si incarcerat alaturi de asociatul sau francez, i-a cerut luni intr-o scrisoare deschisa presedintelui Rusiei, Vladimir Putin, sa intervina personal in acest caz, care a provocat un soc in lumea afacerilor, scrie AFP.

Mike Pompeo: Fanfaronada lui Vladimir Putin este menita sa creeze dezbinare intre SUA si aliatii lor

Mike Pompeo, seful diplomatiei americane, a catalogat, duminica, amenintarile lui Vladimir Putin, presedintele Rusiei, de a desfasura noi rachete capabile sa loveasca tari occidentale drept.

Vladimir Putin: Armele pe care noi le-am creat si pe care le vom crea nu au corespondent in lume in prezent, dar nici in viitorul indepartat

Vladimir Putin sustine ca nicio alta tara din lume nu va reusi in viitorul apropiat sau indepartat sa dezvolte arme asemanatoare celor rusesti. Prioritatea noastra in acest moment este echiparea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )