Libnet.ro
UNICEF

21:15

SIRIA: Franta isi mentine pozitia pro-interventie la Damasc.

România Liberă România Liberă,
SIRIA: Franta isi mentine pozitia pro-interventie la Damasc.

Refuzul Marii Britanii de a interveni in Siria nu schimba cu nimic pozitia Frantei, care doreste o actiune proportionata si ferma impotriva Damascului, a declarat vineri presedintele Francois Hollande intr-un interviu pentru ziarul Le Monde, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Citeste si LIVE TEXT. Criza din SIRIA se acutizeaza. In lipsa aliatilor, Obama ar putea interveni singur Seful statului francez nu exclude, in plus, posibilitatea efectuarii unor lovituri aeriene pana miercuri, . continuă pe România Liberă

SIRIA: Franta cere comunitatii internationale sa opreasca violentele de la Damasc.

Comunitatea internationala trebuie sa actioneze pentru a opri escaladarea violentei in Siria, a afirmat, joi, presedintele Frantei, in momentul in care puterile occidentale discuta o actiune militara, relateaza AFP, conform Mediafax. Trebuie facut totul pentru o solutie politica, dar ea nu va veni decat in cazul in care coalitia opozitiei) este capabila sa apara ca o alternativa si in cazul in care comunitatea internationala este capabila sa actioneze pentru a opri escaladarea violentei, .

SIRIA: Obama isi rezerva dreptul sa actioneze singur pentru a pedepsi Damascul.

Barack Obama isi rezerva dreptul de a actiona unilateral impotriva regimului sirian, fara sa astepte ONU sau aliati ca Marea Britanie, a sugerat joi Casa Alba, conform Mediafax. Presedintele american, care a vorbit despre o lovitura de avertisment necesara impotriva Guvernului lui Bashar al-Assad, va da prioritate intereselor Statelor Unite cand va decide reactia tarii sale, a elaborat Josh Earnest, un adjunct al purtatorului de cuvant al Casei Albe, relateaza AFP. Citeste si SIRIA: .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )