Libnet.ro
UNICEF

12:30

SIRIA: Obama isi rezerva dreptul sa actioneze singur pentru a pedepsi Damascul.

România Liberă România Liberă,
SIRIA: Obama isi rezerva dreptul sa actioneze singur pentru a pedepsi Damascul.

Barack Obama isi rezerva dreptul de a actiona unilateral impotriva regimului sirian, fara sa astepte ONU sau aliati ca Marea Britanie, a sugerat joi Casa Alba, conform Mediafax. Presedintele american, care a vorbit despre o lovitura de avertisment necesara impotriva Guvernului lui Bashar al-Assad, va da prioritate intereselor Statelor Unite cand va decide reactia tarii sale, a elaborat Josh Earnest, un adjunct al purtatorului de cuvant al Casei Albe, relateaza AFP. Citeste si SIRIA: . continuă pe România Liberă

LIVE TEXT Criza din Siria. Parlamentul britanic respinge o actiune militara in Siria / Obama isi rezerva dreptul de a actiona singur / Assad: Ne vom apara impotriva oricarei agresiuni

Cancelarul german Angela Merkel a anuntat ca a discutat miercuri cu omologul sau britanic David Cameron, considerand ca dovezile unui atac chimic impotriva civililor in Siria sunt suficiente si ca regimul lui Bashar al-Assad nu poate continua cu impunitate, relateaza AFP. Presedintele Barack Obama a anuntat miercuri ca nu a luat inca o decizie privind reactia americana fata de folosirea de arme chimice in Siria, dar a evocat o lovitura de avertisment menita sa descurajeze Damascul. Urmareste LIVE TEXT principalele evenimente si declaratii legate de criza sirianaOra 01. 30 Ministrul britanic al Apararii, Philip Hammond: Marea Britanie nu va lua parte la actiunea militara impotriva Siriei, SUA vor fi dezamagiteOra 00. 45 Marea Britanie: Parlamentul a respins motiunea premierului David Cameron privind o actiune militara in SiriaOra 23. 15 Casa Alba: Obama isi rezerva dreptul de a actiona singur.

Casa Alba: Obama isi rezerva dreptul de a actiona unilateral impotriva regimului sirian

Casa Alba a anuntat, joi, ca presedintele american Barack Obama isi rezerva dreptul de a actiona unilateral impotriva regimului din Siria pentru a pedepsi uzul de arme chimice, fara a astepta permisiunea ONU.

Anuntul facut in urma cu putin timp de Casa Alba. DECIZIA lui Obama privind soarta Siriei

Barack Obama isi rezerva dreptul de a actiona unilateral impotriva regimului sirian cu scopul de a-l pedepsi pentru ca a folosit arme chimice, fara sa astepte ONU sau aliati ca Marea Britanie, a sugerat joi.

CRIZA SIRIA. Barack Obama isi convoaca echipa de securitate nationala.

Presedintele Statelor Unite Barack Obama isi consulta echipa de securitate nationala, vineri dimineata, pe tema crizei din Siria, a anuntat pentru AFP un oficial de rang inalt din cadrul administratiei americane, transmite Mediafax. In cursul acestei dimineti, presedintele se intalneste cu Consiliul pentru Securitate Nationala ca sa discute despre folosirea armelor chimice, la 21 august, de catre regimul lui Bashar al-)Assad, a precizat un oficial, sub acoperirea .

SIRIA: Franta isi mentine pozitia pro-interventie la Damasc.

Refuzul Marii Britanii de a interveni in Siria nu schimba cu nimic pozitia Frantei, care doreste o actiune proportionata si ferma impotriva Damascului, a declarat vineri presedintele Francois Hollande intr-un interviu pentru ziarul Le Monde, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Citeste si LIVE TEXT. Criza din SIRIA se acutizeaza. In lipsa aliatilor, Obama ar putea interveni singur Seful statului francez nu exclude, in plus, posibilitatea efectuarii unor lovituri aeriene pana miercuri, .

CRIZA SIRIA. Obama nu a luat inca o decizie cu privire la Siria.

Presedintele Barack Obama a anuntat, miercuri, ca nu a luat inca o decizie privind reactia americana fata de folosirea de arme chimice in Siria, dar a evocat o lovitura de avertisment menita sa descurajeze Damascul, relateaza AFP, conform Mediafax. Nu am luat inca o decizie asupra unei actiuni in Siria, a declarat Obama intr-o interventie pe postul public de televiziune PBS, prima sa declaratie publica de vineri in legatura cu acest dosar. In weekend, cand au aparut detalii ale atacului .

Oraselul lenes, un serial pentru copii sustinut de Michelle Obama, isi lanseaza noul sezon in Romania

Noul sezon din Oraselul Lenes, un serial pentru copii care promoveaza stilul de viata sanatos si care este sustinut de Prima Doamna a Statelor Unite, Michelle Obama, va incepe din 2 septembrie, de la ora 13:45, la postul de televiziune Boomerang.

CRIZA SIRIA. Marea Britanie vrea un proiect ONU pentru protejarea civililor.

Marea Britanie va prezenta miercuri o rezolutie Consiliului de Securitate al ONU de condamnare a atacului chimic de la 21 august in Siria si de autorizare a masurilor necesare pentru protejarea civililor, a anuntat premierul britanic David Cameron, relateaza AFP, conform Mediafax. Am spus intotdeauna ca vrem ca Consiliul de Securitate al ONU sa fie la inaltimea responsabilitatilor sale. Astazi miercuri), avem ocazia sa facem acest lucru. Marea Britanie a redactat o rezolutie condamnand .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )