Libnet.ro
UNICEF

17:45

Site-ul Festivalului International George Enescu este functional si aduce informatii la zi publicului, precum si transmisii live ale concertelor din Festival

Antena3 Antena3,
Site-ul Festivalului International George Enescu este functional si aduce informatii la zi publicului, precum si transmisii live ale concertelor din Festival

Site-ul Festivalului Enescu este functional si aduce informatii la zi publicului, precum si transmisii ale concertelor din Festival. Ofera programul complet, disponibilitatea biletelor in timp real, precum si. continuă pe Antena3

Concerte in aer liber, in Piata Festivalului George Enescu

Eveniment conex al celei mai importante manifestari muzicale gazduite de Romania, Festivalul International George Enescu, Piata Festivalului are loc in perioada 2 10 septembrie, in Piata George Enescu, unde bucurestenii se vor bucura de concerte de muzica clasica live cu acces liber.

FESTIVALUL ENESCU 2017. Agenda Zilei - 6 septembrie. Ce puteti vedea

Evenimentele de astazi din cadrul Festivalului International George Enescu, editia 2017. CONCERTE EVENIMENT Seria Recitaluri si concerte.

Festivalul George Enescu, elogiat in presa straina. The Telegraph:Un erou roman readus la viata cu intensitate

Festivalul International George Enescu, care se desfasoara pana pe 24 septembrie in Bucuresti, este laudat in presa internationala pentru concertul de deschidere, din 2 septembrie, in cadrul caruia dirijorul Vladimir Jurowski si London Philharmonic Orchestra au prezentat Oedipe, de George Enescu in versiune concertanta, in premiera cu proiectii multimedia live, sub directia artistica a regizoarei Carmen Lidia Vidu. Euronews, The Telegraph si Reuters sunt cateva dintre publicatiile care au apreciat festivalul Enescu.

Festivalul Enescu, editia 2017. Evenimentele de joi, 8 septembrie

FESTIVALUL ENESCU 2017 AGENDA ZILEI 8 SEPTEMBRIE Evenimentele de vineri din cadrul Festivalului International George Enescu, editia 2017. CONCERTE EVENIMENT Seria Muzica.

Festivalul Enescu, editia 2017. Evenimentele de joi, 7 septembrie

Evenimentele de joi, 7 septembrie, din cadrul Festivalului International George Enescu, editia 2017. CONCERTE EVENIMENT Seria Recitaluri si.

Ziua in care George Enescu a plecat definitiv din Romania

Pe 6 septembrie 1946, George Enescu Printul Viorii si sotia lui, printesa Maria Cantacuzino-Enescu, plecau definitiv din Romania. Artistul si sotia sa au tinut ascunsa.

Festivalul George Enescu: Debut multimedia cu opera Oedipe

Festivalul George Enescu a debutat sambata cu o punere in scena multimedia a apreciatei opere Oedipe a compozitorului roman. Interpretarea Orchestrei.

Kristine Opolais, una dintre sopranele cele mai aclamate ale momentului, urca in premiera pe scena Festivalului Enescu 2017

Soprana Kristine Opolais, recunoscuta pentru rolurile sale de pe cele mai importante scene ale lumii, de la Metropolitan Opera New York, la Wiener Staatsoper, Teatro alla Scala si Royal Opera House Covent Garden, va sustine pe 22 septembrie un recital extraordinar pe scena Ateneului Roman, in cadrul editiei 2017 a Festivalului International George Enescu.

Lipatti omagiat la Besancon - Trei mari pianisti romani canta in Festival international de musique de Besancon Franche-Comte

Cu prilejul aniversarii a 100 de ani de la nasterea pianistului de geniu Dinu Lipatti, Festival international de musique de Besancon Franche-Comte in parteneriat cu festivalul Serile Lipatti prezinta in trei seri consecutive - 10, 11 si 12 septembrie - trei pianisti de marca ai Romaniei. Pentru ei se deschide Sala Parlamentului din Palatul Justitiei din Besancon, acolo unde Dinu Lipatti si-a sustinut ultimul sau recital. Cei trei artisti romani, Vlad Dimulescu, Daniel Goiti si Viniciu Moroianu, au in comun nu numai laurii Concursului International George Enescu, dar si o stralucita cariera pianistica si universitara. Recitalurile lor se constituie intr-un eveniment aparte in Festivalul de la Bersancon si sunt reunite sub titulatura LES SOIReES LIPATTI - Hommage a Dinu Lippati, 100e anniversaire .

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )