Libnet.ro
UNICEF

01:06

Situatie dezastruoasa in Targu Jiu! Casele din zona Coloanei Infinitului, pline de apa

Antena3 Antena3,
Situatie dezastruoasa in Targu Jiu! Casele din zona Coloanei Infinitului, pline de apa

Stare de alerta in Targu-Jiu, in zona Coloanei Infinitului. Proprietarii caselor din zona sunt disperati fiindca s-au indundat. Acestia se plang de situatia deplorabila in care au ajuns, la orice plo. continuă pe Antena3

Tanarul din Targu Jiu bolnav de cancer s-a stins din viata. Cristian Buluz contactase in spital o infectie

Cristian Buluz, in varsta de 39 de ani, din Targu-Jiu, bolnav de cancer la plamani, a murit, vineri, 31 mai, la Spitalul Marius Nasta din Bucuresti.

Seful Serviciului de Circulatie Rutiera al Politiei Locale Targu-Jiu, prins la volanul unei masini neinmatriculate

Seful Serviciului de Circulatie Rutiera al Politiei Locale Targu-Jiu, Tiberiu Cazan, a fost prins de politisi, marti seara, in timp ce conducea un autoturism neinmatriculat.

Inundatii in municipiul Targu Jiu dupa ce a turnat cu galeata

Mai multe strazi si gospodarii din municipiul Targu Jiu au fost inundate in urma precipitatiilor abundente care au cazut la orele pranzului.

Meteor observat deasupra orasului Targu Jiu. Am vazut o lumina verde in fata

Un corp ceresc a fost observat pret de cateva secunde deasupra municipiului Targu Jiu in noaptea de 1 spre 2 iunie.

Situatie dezastruoasa la Complexul Energetic Oltenia: Pierdere-peste un miliard de lei, continuarea activitatii- incerta, Guvernul a inchis ochii

Niciodata Complexul Energetic Oltenia, unul dintre cei mai mari producatori de energie din Romania, cu peste 13. 000 de angajati, nu s-a aflat intr-o situatie mai grea decat acum. Conducerea companiei a incercat pe cat posibil sa amane publicarea cifrelor care anunta dezastrul. Un document oficial arata ca exista un risc ridicat privind onorarea obligatiilor pe termen scurt si ca exista o incertitudine semnificativa privind capacitatea companiei de a-si continua activitatea.

HOROSCOP. Zodiac chinezesc luna iunie. Tigrii trebuie sa iasa din zona de confort, Bivolii sunt critici cu ei insisi

Zodiac chinezesc lunar IUNIE 2019 din anul chinezesc guvernat de Mistretul de Pamant ofera fiecarei zodii chinezesti mesaje intelepte, cu talc si semnificatii folositoare. Exista auspicii de energii pamantesti .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )