Libnet.ro
UNICEF

06:30

Slide Avancronica meciurilor de marti din Liga Campionilor

Online Sport Online Sport,
Slide Avancronica meciurilor de marti din Liga Campionilor

Champions League revine in actualitate cu meciurile etapei a 5-a, in urma caror vor fi conturate in mare masura echipele calificate in faza optimilor de finala. continuă pe Online Sport

SLIDE Avancronica meciurilor de marti din Liga Campionilor

Champions League revine in actualitate cu meciurile etapei a 5-a, in urma caror vor fi conturate in mare masura echipele calificate in faza optimilor de finala.

Oltchim Ramnicu Valcea a incheiat prima faza a grupelor din Liga Campionilor cu punctaj maxim

Oltchim Ramnicu Valcea a incheiat prima faza a grupelor din Liga Campionilor la handbal feminin cu punctaj maxim, dupa ce a invins pe teren propriu pe Buxtehuder SV cu scorul de 30-22. Meciul de duminica nu a avut.

Handbal: U Jolidon Cluj, infrangere si in ultimul meci din Liga Campionilor impotriva Gyor

Vicecampioana la handbal feminin U Jolidon Cluj si-a incheiat, sambata, participarea in Liga Campionilor, cu o infrangere, a sasea, in grupa B, cu campioana Ungariei, Gyor ETO, scor 37-26 17-14), transmite Mediafax.

LIVE Tragerea la sorti a grupelor principale din Liga Campionilor (Marti, ora 13)

Oltchim Ramnicu Valcea isi va afla, marti de la ora 13, adversarele in grupa principala a Ligii Campionilor. Echipa pregatita de Jakob Vestergaard s-a calificat intre primele opt ale Europei cu punctaj maxim dupa prima faza a grupelor.

Liga Campionilor: Oltchim, in grupa cu Zvezda Zvenigorod, Krim si Ferencvaros

Marti a avut loc la Viena tragerea la sorti a Grupelor Principale din Liga Campionilor la handbal feminin. Oltchim Ramnicu Valcea, campioana Romaniei, va evolua in Grupa 2, alaturi de Zvezda Zvenigorod Rusia), RK Krim Mercator Slovenia) si FTC Budapesta Ungaria).

Handbal, Liga Campionilor: Oltchim va juca in grupa cu Krim, FTC Budapesta si Zvezda

La Viena a avut loc tragerea la sorti a grupelor principale din Liga Campionilor la handbal feminin. Campioana Romaniei, Oltchim Ramnicu Valcea, pare sa fi fost usor favorizata de tragerea la sorti, jucand in.

Braga a invins ceata si a ajuns la Cluj

Adversara lui CFR Cluj de marti din Liga Campionilor, Sporting Braga, a inceput cu stangul ziua deplasarii spre orasul ardelean in vederea meciului de marti. Din cauza cetii, portughezii se gandeau sa amane decolarea de astazi. Portughezii au ajuns la Cluj cu 13 minute intarziere.

Va putea ateriza Braga?

Adversara lui CFR Cluj de marti din Liga Campionilor, Sporting Braga, a inceput cu stangul ziua deplasarii spre orasul ardelean in vederea meciului de marti. Din cauza cetii, portughezii ar putea amana decolarea de astazi. Ramane de vazut cum vor evolua lucrurile.

Al Ahly a castigat pentru a saptea oara Liga Campionilor Africii

Formatia egipteana Al Ahly a castigat pentru a saptea oara Liga Campionilor Africii, dupa ce s-a impus cu scorul de 2-1 pe terenul lui Esperance Sportive de Tunis in returul ultimului act al competitiei. in.

Silviu Lupusavei este primul jucator din Liga Nationala cu 20 cosuri de trei puncte marcate

Silviu Lupusavei a inscris trei cosuri din spatele semicercului la victoria pe care CSM Oradea a repurtat-o vineri 16. 11), impotriva Timbei Timisoara, scor 83-62. Fundasul cu numarul 6 din trupa lui Cristian Achim este primul jucator din Liga Nat.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )