Libnet.ro
UNICEF

05:30

Slovacia intentioneaza sa blocheze prin veto impunerea cotelor obligatorii de refugiati la Consiliul JAI

Hotnews Hotnews,
 Slovacia intentioneaza sa blocheze prin veto impunerea cotelor obligatorii de refugiati la Consiliul JAI

Guvernul slovac intentioneaza sa isi exercite dreptul de veto la Consiliul Justitie si Afaceri Interne care are loc luni, pentru a bloca astfel impunerea cotelor obligatorii de refugiati pentru statele membre ale Uniunii Europene. Anuntul a fost facut de ministrul slovac de interne, Robert Kalinak, care i-a acuzat pe sustinatorii ideii cotelor obligatorii ca sunt inclinati mai degraba sa sanctioneze statele care se opun acestei propuneri decat sa discute cu ele, informeaza Agerpres, citand agentia TASR. continuă pe Hotnews

Ministrul de Interne slovac: Vom bloca prin VETO la Consiliul JAI impunerea cotelor obligatorii de refugiati

Guvernul slovac isi va exercitata dreptul de veto, la Consiliul Justitie si Afaceri Interne JAI) de luni, pentru a bloca astfel impunerea cotelor obligatorii de refugiati in statele Uniunii Europene, a declarat ministrul slovac de interne, Robert Kalinak.

Slovacia vrea sa isi exercite dreptul de veto in chestiunea cotelor obligatorii de refugiati

Guvernul slovac este hotarat sa-si exercite dreptul de veto la Consiliul Justitie si Afaceri Interne JAI), ce se va desfasura luni, pentru a bloca astfel impunerea cotelor obligatorii de refugiati in statele.

Oprea: Vom vota impotriva cotelor obligatorii la JAI

Ministrul de Interne, Gabriel Oprea, a declarat, duminica, la manifestarile de Ziua Pompierilor, ca, luni, la JAI, va transmite ca Romania isi va respecta angajamentele initiale de a primi 1. 875 de imigranti, dar va vota impotriva cotelor obligatorii.

Ministrul de Interne:Cu modestie, dar si cu demnitate vom vota impotriva cotelor obligatorii la JAI

Vicepremierul pentru securitate nationala, ministrul de Interne Gabriel Oprea, a declarat, duminica, la manifestarile de Ziua Pompierilor, ca, luni, la Consiliul Justitie si Afaceri Interne JAI), va transmite ca Romania isi va respecta angajamentele initiale de a primi 1. 875 de imigranti, iar cu modestie, dar si cu demnitate va vota impotriva cotelor obligatorii.

Gabriel Oprea reitereaza ca va vota impotriva cotelor obligatorii in cadrul JAI: Romania isi respecta angajamentele initiale de a primi 1785 de migranti

Vicepremierul si ministrul de Interne Gabriel Oprea a declarat duminica dimineata ca are un mandat foarte clar cu care merge luni la consiliul Justitie si Afaceri Interne JAI) unde se va discuta propunerea de miercuri a Comisiei Europene privind cotele obligatorii de refugiati. Oprea a aratat ca va vota impotriva cotelor obligatorii si ca le va transmite partenerilor europeni ca Romania isi respecta angajamentele initiale de a primi 1785 de migranti.

Purtator de cuvant al Guvernului: Romania nu conditioneaza acceptarea cotelor obligatorii de imigranti de intrarea in Spatiul Schengen

Corneliu Calota, purtatorul de cuvant al Guvernului, a declarat ca Romania nu conditioneaza acceptarea cotelor obligatorii de imigranti de aderarea la Spatiul Schengen, dar este de parere ca ar fi corect ca.

Bogdan Aurescu: Respingerea cotelor obligatorii de imigranti e o pozitie consolidata a tuturor institutiilor (VIDEO)

Bogdan Aurescu a declarat, dupa discutiile avute joi in Comisia pentru Afaceri Europene din Parlament pe tema imigrantilor, ca respingerea cotelor obligatorii de catre presedinte nu este pozitia uneia sau alteia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )