Libnet.ro
UNICEF

21:45

SNSPA ar putea face parte din reteaua finantata de Soros cu 1 miliard de dolari

Adevărul Adevărul,
SNSPA ar putea face parte din reteaua finantata de Soros cu 1 miliard de dolari

Scoala Nationala de Stiinte Politice si Administrative a fost invitata sa faca parte din reteaua de universitati care sunt finantate de George Soros pentru a combate nationalismul si a promova o societate deschisa prin granturi ce totalizeaza 1 miliard de dolari. continuă pe Adevărul

SNSPA a fost invitata sa faca parte din reteaua globala de universitati anuntata de Soros la Davos

Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative SNSPA), membra a consortiului european CIVICA, a fost invitata sa colaboreze cu cea mai noua retea globala de universitati, anuntata joi, 23 ianuarie 2020, de George Soros, in cadrul reuniunii anuale a Forumului Economic Mondial de la Davos. Conducerea SNSPA anunta ca a acceptat invitatia si considera ca investitiile in educatie si cercetare sunt in beneficiul studentilor, al profesorilor si au un puternic impact asupra publicului larg.

Europarlamentar: Romania va pierde o mare parte din fondurile pentru infrastructura alocate din bugetul UE

Europarlamentarul Pro Romania Corina Cretu atrage atentia ca Romania va pierde o mare parte din fondurile pentru infrastructura alocate din bugetul Uniunii Europene.

Monica Tatoiu nu face cumparaturi din Romania. Cati bani cheltuie lunar pe mancare

Prezenta Monicai Tatoiu pe micul ecran nu mai surprinde pe nimeni. Multa lume o cunoaste si, de asemenea, ii cunoaste povestea vietii si greutatile prin care a trecut pana in acest moment. Monica Tatoiu nu face cumparaturi din Romania Asa cum, de nenumarate ori, a declarat, Monica Tatoiu este un om nonconformist si cu dragoste .

Psiholog fost angajat al CIA despre programul de tortura de dupa 11 septembrie: As face-o din nou astazi

Un psiholog care a fost angajat de CIA in timpul administratiei George W. Bush a justificat in aceasta saptamana folosirea torturii in fata unui tribunal militar al bazei militare americane din Guantanamo, Cuba.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )