Libnet.ro
UNICEF

17:16

Societatea Academica Romana a solicitat SRI desecretizarea informarilor pe care le-a facut in cazul Hexi Pharma

B1 B1,
Societatea Academica Romana a solicitat SRI desecretizarea informarilor pe care le-a facut in cazul Hexi Pharma

Membrii Societatii Academice Romane SAR) au solicitat SRI sa declasifice informarile pe care le-a facut in cazul Hexi Pharma, informeaza Romania Curata. Concret, reprezentantii SAR cer. continuă pe B1

SAR solicita SRI declasificarea informarilor despre Hexi Pharma

Societatea Academica din Romania SAR) a solicitat oficial Serviciului Roman de Informatii SRI) declasificarea informarilor pe care aceasta institutie le-a facut legat de Hexi Pharma. Potrivit unui comunicat al SAR citat de Agerpres, solicitarea a fost inregistrata si la Consiliul Superior de Aparare a tarii CSAT) si la Comisia comuna permanenta a Camerei Deputatilor si Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activitatii SRI.

Asociatia Colectiv cere desecretizarea informarilor SRI: Se asteapta raspunsul lui Iohannis (VIDEO)

Asociatia Colectiv ii cere presedintelui Iohannis desecretizarea informarilor SRI, in ceea ce priveste disfunctionalitatile din sistemul de Sanatate. Potrivit presedintelui Asociatiei Colectiv,.

Monica Macovei: se impune in mod categoric desecretizarea informarilor in cazul dezinfectantilor

Europarlamentarul Monica Macovei a declarat luni ca se impune in mod categoric desecretizarea informarilor in cazul dezinfectantilor, punctand ca acest lucru se poate face prin hotarare de Guvern, la cererea SRI.

ştiri de la B1

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )