Libnet.ro
UNICEF

18:15

Societatea Timisoara despre Rosia Montana: Adevarata mina de aur este posibilitatea pe care o avem, dar nu o folosim

Adevărul Adevărul,
Societatea Timisoara despre Rosia Montana: Adevarata mina de aur este posibilitatea pe care o avem, dar nu o folosim

Duminica, de la ora 17. 00, timisorenii care nu sunt deacord cu proiectul Rosia Montana vor iesi din nou in strada. Societatea Timisoara, din care fac parte mai multe personalitati ale orasului, si-a manifestat public sustinerea fata de opozantii proiectului. continuă pe Adevărul

Badea, despre Rosia Montana: Remarc o agresivitate vecina cu dementa si cu ticalosia la adresa mea

Mircea Badea, realizatorul emisiunii in Gura Presei, a vorbit, in editia de marti, despre proiectul minier de la Rosia Montana. Acesta considera ca proiectul este foarte important pentru oamenii din zona.

Antonescu, despre Rosia Montana: Premierul vrea acest proiect, dar nu si raspunderea

Crin Antonescu, presedintele Senatului si copresedintele USL, ofera lamuriri pentru Adevarul. ro cu privire la tensiunile din USL aparute pe fondul diferentelor de opinii din jurul proiectului minier de la Rosia Montana.

Antonescu, despre Rosia Montana: Nu vad pe ce se bazeaza o cerere de despagubire

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat miercuri, la Parlament, ca nu are nicio legatura cu firma canadina Gabriel Resources si ca el nu cunoaste fondul despagurilor invocate de premierul Victor Ponta.

Un senator vrea sa coboare in mina de la Rosia Montana si sa se alature minerilor grevisti

Senatorul PPDD, Constantin Popa, a anuntat ca vineri seara, va cobori in mina alaturi de mineri care protesteaza la Rosia Montana si va asta cu ei in semn de solidaritate. Parlamentarul de la Partidul.

Starea de sanatate a minerilor blocati in mina la Rosia Montana este satisfacatoare

Starea de sanatate a celor 33 de mineri din Rosia Montana care s-au blocat in galeria Catalina Monulesti este satisfacatoare, au declarat, sambata, medicii care i-au examinat pe protestatari, conform Agerpre.

Varujan Vosganian: Societatea romaneasca nu este inca pregatita sa abordeze tema Rosia Montana pentru ca nu dispune de suficiente informatii

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, considera ca societatea romaneasca nu este suficient de bine informata pentru a fi pregatita sa abordeze subiectul Rosia Montana. Societatea romaneasca nu este inca pregatita sa abordeze aceasta tema pentru ca nu dispune de suficiente informatii. Sunt convins ca intr-o buna zi aurul de acolo va fi exploatat, a spus Vosganian intr-o conferinta de presa. Reamintim ca presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat in cursul diminetii, pentru Adevarul. ro, ca Victor Ponta isi doreste adoptarea proiectului Rosia Montana dar nu vrea sa-si asume responsabilitatea pentru asta.

PROTEST ROSIA MONTANA: 20 de mineri s-au blocat in subteran. ...

De peste 20 de ore, cei 22 de mineri care s-au blocat intr-o mina din Rosia Montana nu au mai iesit la suprafata, informeaza Digi 24. Oamenii spun ca nu vor iesi de acolo daca autoritatile de la Bucuresti nu vin sa stea de vorba cu ei si ameninta ca intra in greva foamei. Ei il asteapta in continuare pe presedintele Senatului, Crin Antonescu. In opinia lor, acesta este principalul vinovat de tergiversarea luarii unei decizii in privinta proiectului minier de la Rosia Montana. In semn de .

Minerii blocati in subteran, la Rosia Montana, sunt decisi sa isi petreaca noaptea acolo.

Cei 22 de mineri blocati in subteran la Rosia Montana refuza sa iasa la suprafata pe durata noptii, in timp ce majoritatea protestatarilor din centrul comunei s-au deplasat la intrarea in mina si intentioneaza sa isi petreaca si ei noaptea acolo, transmite Mediafax. Presedintele Sindicatului Viitorul Mineritului, Cristian Albu, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca a intrat in mina, miercuri seara, sa incerce sa ii convinga pe protestatari sa iasa la suprafata, insa nu a reusit. Cristian .

ROSIA MONTANA - AUR PENTRU ROMANIA SAU PENTRU ALTII?

Rosia Montana a incins strada, scena politica si a scindat Romania in doua tabere. Diseara, de la 21. 30, punem fata in fata sustinatorii si contestatarii proiectului, ministrii implicati, reprezentantii Rosia Montana.

VIDEO Minerii din Rosia Montana, hotarati sa stea in subteran cat este nevoie. Unii au probleme de sanatate

Cei 33 de mineri din Rosia Montana blocati in subteran continua protestul si sambata. Ortacii sunt hotarati sa ramana in galeria Catalina Monulesti pana ce le sunt ascultate revendicarile. in acelasi timp, sute de colegi ai acestora protesteaza in apropierea intrarii in mina.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )