Libnet.ro
UNICEF

18:30

VIDEO Minerii din Rosia Montana, hotarati sa stea in subteran cat este nevoie. Unii au probleme de sanatate

Adevărul Adevărul,
VIDEO Minerii din Rosia Montana, hotarati sa stea in subteran cat este nevoie. Unii au probleme de sanatate

Cei 33 de mineri din Rosia Montana blocati in subteran continua protestul si sambata. Ortacii sunt hotarati sa ramana in galeria Catalina Monulesti pana ce le sunt ascultate revendicarile. in acelasi timp, sute de colegi ai acestora protesteaza in apropierea intrarii in mina. continuă pe Adevărul

VIDEO Minerii blocati la Rosia Montana sunt hotarati sa ramana in subteran si ameninta cu greva foamei

Minerii din Rosia Montana care s-au blocat miercuri in galeria Catalina-Monulesti refuza in continuare sa iasa din subteran, ei fiind hotarati sa ramana pe termen nelimitat acolo, a declarat in cursul serii presedintele sindicatului Viitorul Mineritului, Cristian Albu, citat de Agerpres.

Minerii blocati la Rosia Montana sunt hotarati sa ramana in subteran si ameninta cu greva foamei

Minerii din Rosia Montana care s-au blocat miercuri in galeria Catalina-Monulesti refuza in continuare sa iasa din subteran, ei fiind hotarati sa ramana pe termen nelimitat acolo, a declarat in cursul serii presedintele sindicatului Viitorul Mineritului, Cristian Albu, citat de Agerpres.

Mai multi mineri din Rosia Montana protesteaza in galeria Catalina Monulesti

Aproximativ 25 de mineri protesteaza in galeria Catalina Monulesti din Rosia Montana, acestia fiind nemultumiti ca proiectul minier a fost blocat, conform surselor de presa.

Imagini de la protestul subteran din Rosia Montana: Minerii ameninta ca vor intra in greva foamei (VIDEO)

In timp ce liderii politici isi arunca unul altuia responsabilitatea, minerii blocati in subteran inca de miercuri dimineata la exploatarea miniera Rosia Montana refuza sa iasa la suprafata. in plus,.

Sindicalistii din Dambovita sunt alaturi de minerii din Rosia Montana

Sindicalistii din Dambovita sunt alaturi de minerii din Rosia Montana, a declarat, vineri, Ion Oproiu, presedintele Filialei Confederatiei Meridian Dambovita si coordonatorul Aliantei intersindicale din Dambovita.

Mai multi mineri din Rosia Montana protesteaza intr-o galerie abandonata

Aproximativ 25 de mineri protesteaza in mina Catalina de la Rosia Montana, acestia fiind nemultumiti ca proiectul minier a fost blocat, conform surselor de presa.

PROTEST ROSIA MONTANA: 20 de mineri s-au blocat in subteran. ...

De peste 20 de ore, cei 22 de mineri care s-au blocat intr-o mina din Rosia Montana nu au mai iesit la suprafata, informeaza Digi 24. Oamenii spun ca nu vor iesi de acolo daca autoritatile de la Bucuresti nu vin sa stea de vorba cu ei si ameninta ca intra in greva foamei. Ei il asteapta in continuare pe presedintele Senatului, Crin Antonescu. In opinia lor, acesta este principalul vinovat de tergiversarea luarii unei decizii in privinta proiectului minier de la Rosia Montana. In semn de .

Minerii blocati in subteran la Rosia Montana continua protestul

Cei 22 de mineri blocati in galeria Catalina-Monulesti din Rosia Montana continua protestul in subteran, in timp ce zeci de rude si colegi ai acestora au stat, in noaptea de miercuri spre joi, la intrarea in mina, in semn de solidaritate cu protestatarii.

Cei 22 de mineri blocati in subteran la Rosia Montana nu renunta la protest

Cei 22 de mineri din Rosia Montana care s-au blocat de miercuri in galeria Catalina-Monulesti refuza sa revina la suprafata, acestia fiind decisi, dupa doua zile de stat in subteran, sa intre de sambata in greva foamei daca nu vor avea garantii ca proiectul minier va fi aprobat, anunta Agerpres. Minerii, care stau in galerie in conditii de temperatura scazuta si umiditate ridicata, au fost consultati in cursul zilei de joi de catre doi medici din localitate, starea acestora fiind, la vremea respectiva, in general buna. Periodic, salvatori mineri verifica starea acestora si conditiile de aeraj. Minerii s-au blocat la o distanta de circa un kilometru si la o diferenta de nivel de 300 de metri.

Minerii protestatari de la Rosia Montana ameninta cu greva foamei

Cei 22 de mineri protestatari de la Rosia Montana refuza sa iasa la suprafata de trei zile si ameninta chiar cu greva foamei. Starea lor de sanatate a inceput sa se deterioreze din cauza temperaturii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )