Libnet.ro
UNICEF

29 Mai.

Un sofer beat a fost retinut dupa ce a intrat cu masina pe pietonalul din centrul Iasiului

B1 B1,
Un sofer beat a fost retinut dupa ce a intrat cu masina pe pietonalul din centrul Iasiului

Un barbat a fost retinut de politistii din Iasi, fiind cercetat pentru conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice. Barbatul a intrat, vineri, cu masina pe pietonalul bulevardului Stefan c. continuă pe B1

Buzau: O fata de 18 ani a murit dupa ce a intrat cu masina intr-un stalp

O tanara in varsta de 18 ani din Ramnicu Sarat a decedat in noaptea de vineri spre sambata intr-un accident rutier produs pe DJ 202, in localitatea Fotinu, dupa ce a intrat cu autoturismul pe care il conducea intr-un stalp, informeaza Agerpres.

Sofer beat retinut dupa ce a intrat in forta cu masina pe pietonalul din centrul Iasiului

Politistii ieseni au anuntat ca au retinut un barbat care este cercetat pentru conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

VIDEO Accidente in Buzau - o tanara a murit dupa ce a intrat cu masina intr-un stalp; cinci persoane, ranite pe DN 2 dupa ca doua vehicule s-au ciocnit

O tanara de 18 ani a murit iar alte cinci persoane au fost ranite in accidente de circulatie produse in noaptea de vineri spre sambata pe soselele din judetul Buzau.

Tragedie in Galati. Doi tineri si-au pierdut viata dupa ce masina in care erau a intrat intr-un stalp

Accident grav la Galati, noaptea trecuta. Doi tineri si-au pierdut viata, dupa ce masina in care se aflau, un BMW seria 6, a intrat intr-un stalp. impreuna un soferul, in.

Coincidenta macabra. O tanara a murit asemeni idolului sau, actorul Paul Walker, dupa ce a intrat cu masina in stalp

O serie de coincidente invaluie moartea, intr-un accident rutier, a unei tinere de 18 ani din Ramnicu Sarat. Diana Buzaianu postase la profil cu o zi inainte de tragedie poza actorului american Paul Walker, pe care il adula, dovada fiind desele postari pe Facebook. Fata a murit la patru ani si cateva ore dupa actorul sau preferat, dupa ce a intrat intr-un stalp.

Accidente in Buzau - o tanara a murit dupa ce a intrat cu masina intr-un stalp; cinci persoane, ranite pe DN 2 dupa ca doua vehicule s-au ciocnit

O tanara de 18 ani din Ramnicu Sarat a murit in noaptea de vineri spre sambata in urma unui accident rutier produs pe un drum judetean din Buzau, iar alte cinci persoane au ajuns la spital dupa o coliziune pe DN 2 E85.

Veste cumplita pentru Lionel Messi: Fratele sau a fost arestat dupa ce in barca sa au fost gasite urme de sange si o arma

Probleme de familie pentru superstarul de la FC Barcelona, Lionel Messi. Fratele sau a fost arestat in Argentina pentru port ilegal de arma si risca sase ani de inchisoare. Mathias Messi a fost.

Alerta in Germania. Un targ de Craciun a fost evacuat dupa ce o bomba artizanala a fost gasita

Politia germana a anuntat ca a dezamorsat un pachet suspect, descoperit la Potsdam, din cauza caruia a fost nevoita sa evacueze targul de Craciun din centrul orasului. Conform politiei germane, obiectul.

Un reporter de la ABC News a fost suspendat dupa ce a dat fake news despre Donald Trump

Postul de televiziune ABC News l-a suspendat timp de o luna pe reporterul Brian Ross, dupa ce a transmis o informatie gresita despre Donald Trump si fostul consilier pe probleme de securitate Michael T. Flynn .

O strada din capitala statului Barbados a fost numita dupa Rihanna

O strada din capitala statului Barbados, Bridgetown, a fost numita Rihanna Drive, iar cantareata, care a copilarit aici, a fost prezenta la ceremonie, relateaza News. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 29 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )