Libnet.ro
UNICEF

17:15

Sony Xperia Z4 Compact ar putea fi cel mai puternic telefon de dimensiuni reduse

Playtech Playtech,
Sony Xperia Z4 Compact ar putea fi cel mai puternic telefon de dimensiuni reduse

Respectand o traditie inceputa in urma cu cativa ani, cei de la Sony s-ar putea sa micsoreze semnificativ un Sony Xperia Z4 pentru a vi-l vinde ca Xperia Z4 Compact. Nu avem inca o data de lansare pentru Xperia Z4 Compact si nici nu a fost confirmat oficial. Cu toate acestea, au inceput sa circule [] Sony Xperia Z4 Compact ar putea fi cel mai puternic telefon de dimensiuni reduse Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Sony Xperia C4 este cel mai nou smartphone pentru amatorii de selfie[VIDEO]

Pentru ca trendul selfie-urilor nu pare sa se mai potoleasca, cei de la Sony au anuntat cel mai nou smartphone pentru aceasta activitate, Sony Xperia C4. Am ajuns in punctul in care este aproape imposibil sa nu va fi facut cel putin o data un selfie cu telefonul. Raspunzand cerintelor pietei, cei de la Sony [] Sony Xperia C4 este cel mai nou smartphone pentru amatorii de selfie[VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

VIDEO cu T-14 Armata, tancul rusesc despre care se spune ca va fi cel mai bun din lume

Rusia a dezvaluit cel mai puternic si cel mai sofisticat tanc al sau de la sfarsitul Razboiului Rece, scrie Daily Mail. T-14 Armata a aparut in public pentru prima oara luni ca parte in repetitiile finale pentru parada de Ziua Victoriei de sambata, cand ar putea fi vedeta celebrarii ce marcheaza a 70-a aniversare a victoriei impotriva Germaniei naziste.

Ancheta interna la Curtea de Conturi pentru un document intern scapat in exterior in favoarea celui mai puternic functionar public din Timisoara

Un document intern al Curtii de Conturi intrat in posesia secretarului Primariei Timisoara, cel mai puternic functionar public din Timisoara, a declansat o ancheta interna in cadrul Curtii de Conturi a Romaniei pentru a stabili modul in care documentul a ajuns la Ioan Cojocari.

Forma finala a POR, trimisa la CE cel mai tarziu la sfarsitul saptamanii

Autoritatile noastre au incheiat negocierile cu DG Regio, astfel ca forma finala a POR 2014-2020 va fi trimisa Comisiei Europene CE) cel mai tarziu pana la sfarsitul saptamanii, a declarat, ieri, ministrul Dezvoltarii, Liviu Dragnea. Astfel, incepand cu luna septembrie, se vor putea depune proiecte pe acest program, estimeaza domnia sa.

Carcasa modulara care iti transforma telefonul in cel mai bun de pe piata

Dupa Project Ara, o noua companie vrea sa aduca in atentia publicului carcasa modulara. Dar cum ar putea aceasta imbunatati dispozitivele? Nexpaqeste o noua campanie pe Kickstarter care vrea sa creeze carcasa modulara pentru smartphone-uri. La fel ca si Project Ara, o initiativarelativ similara a celor de la Google, Nexpaq se bazeaza pe diverse module care [] Carcasa modulara care iti transforma telefonul in cel mai bun de pe piata Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Se cauta cel mai bun hairstylist din Romania! Castigatorul va primi 3000 de euro!

Cel mai bun hairstylist din Romania va fi desemnat, in luna iunie, in cadrul unui eveniment fastuos, iar cei mai experimentati si creativi specialisti au ocazia sa se inscrie in competitie. Miza? Pe langa faima si marele premiu de 3000 de euro, exista si premiul de popularitate de 1000 de euro.

Mhairi Black, membra a Partidului National Scotian, a devenit, la 20 de ani, cel mai tanar parlamentar britanic din ultimele trei secole

O membra a Partidului National Scotian SNP), a devenit, dupa alegerile care au avut loc joi in Marea Britanie, cel mai tanar parlamentar britanic din ultimii aproximativ 350 de ani, informeaza BBC News Online. Mh.

OnePlus Two va folosi cel mai controversat procesor al momentului

Unul dintre cele mai asteptate telefoane ale anului 2015, OnePlus Two va fi construit in jurul unui SoC rau famat, Qualcomm Snapdragon 810. Dupa ce anul trecut foarte multi si-au dorit un OnePlus One si nu au putut sa puna mana pe el din pricina unui sistem foarte complex de invitatii si vanzari rapide la [] OnePlus Two va folosi cel mai controversat procesor al momentului Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Rata somajului din SUA a scazut la 5,4%, cel mai redus nivel din ultimii 7 ani

Rata somajului din SUA a scazut in aprilie cu 0,1 puncte procentuale, la 5,4%, cel mai redus nivel din ultimii sapte ani. Numarul locurilor de munca a crescut cu 223. 000, in luna martie fiind create 85. 000 de.

Lira sterlina, la cel mai ridicat nivel din ultimele doua luni fata de dolar

Lira sterlina a atins vineri cel mai ridicat nivel din ultimele doua luni fata de dolari, inregistrand si cel mai mare avans intre valutele importante, in urma alegerilor in care conservatorii sunt pe cale sa .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )