Libnet.ro
UNICEF

16:45

Sorana Cirstea, victorie uriasa la Madrid

Antena3 Antena3,
Sorana Cirstea, victorie uriasa la Madrid

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea, beneficiara unui wild card, a invins-o pe sarboaica Jelena Jankovic, cu 6-4, 6-3, duminica, in runda inaugurala a turneului WTA Premier de la. continuă pe Antena3

Sorana Cirstea, victorioasa la Madrid

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea, beneficiara unui wild card, a invins-o pe sarboaica Jelena Jankovic, cu 6-4, 6-3, duminica, in runda inaugurala a turneului WTA Premier de la Madrid, dotat cu premii totale de 4. 360 dolari.

Sorana Cirstea produce surpriza la Madrid in primul tur. Patricia Tig mergea si ea mai departe

Beneficiara a unui wild card pentru a evolua pe tabloul principal de la Madrid, turneul WTA Premier Mandatory patronat de Ion Tiriac, jucatoarea Sorana Cirstea a produs surpriza, duminica, in prima zi de competitie.

Surprizele continua la Madrid Open. Patricia Tig si Sorana Cirstea au castigat, in timp ce Angelique Kerber si Monica Niculescu au parasit turneul

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 31 WTA, a fost eliminata, duminica, de sportiva americana Louisa Chirico, 133 WTA, venita din calificari, in primul tur al turneului de la Madrid.

Simona Halep are meci usor in primul tur de la Madrid. Sorana Cirstea si Irina Begu n-au fost la fel de norocoase

Simona Halep va juca in primul tur de la Mutua Madrid Open cu japoneza Misaki Doi, locul 45 WTA. Cele doua nu s-au mai intalnit pana acum.

Romanca Patricia Tig, victorie la Madrid

Jucatoarea romana de tenis Patricia Tig, venita din calificari, a reusit o victorie remarcabila in fata rusoaicei Daria Kasatkina, cu 6-3, 4-6, 6-2, duminica, in runda inaugurala a turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 4. 360 dolari.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )