Libnet.ro
UNICEF

15:45

Sorin Grindeanu: Marcel Ciolacu e prima varianta de prim-ministru in PSD. M-am intors in politica pentru un sfert din leafa de la ANCOM

Adevărul Adevărul,
Sorin Grindeanu: Marcel Ciolacu e prima varianta de prim-ministru in PSD. M-am intors in politica pentru un sfert din leafa de la ANCOM

Intr-un interviu la Adevarul Live, prim-vicepresedintele PSD Sorin Grindeanu sustine ca Marcel Ciolacu va fi prima varianta a partidului pentru functia de prim-ministru, in cazul in care social-democratii castiga alegerile parlamentare. Grindeanu spune ca votul pentru Guvernul Ciolos 2015) si Guvernul Orban 2020) reprezinta o greseala a PSD. Fostul premier il critica pe fostul sau coleg de partid Victor Ponta. continuă pe Adevărul

Marcel Ciolacu dezvaluie ce va face daca PSD se va clasa pe locul 2 la alegerile parlamentare. Presupun ca da...

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, joi, ca directia imprimata formatiunii sale de cand a fost ales presedinte al partidului este cea corecta si ca PSD a crescut in sondaje in perioada respectiva.

De ce e PSD inamicul politic nr. 1? Marcel Ciolacu, invitat joi, de la ora 11.00, la interviurile HotNews LIVE

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, este invitat joi, de la ora 11. 00, la interviurile HotNews LIVE. Este PSD-ul de acum altul decat PSD-ul lui Dragnea? Cat de responsabil este PSD pentru starea sistemului de sanatate din Romania care se chinuie sa faca fata crizei sanitare? Dar pentru situatia economica? Care este miza razboiului cu Klaus Iohannis si PNL? Sunt cateva dintre intrebarile la care Marcel Ciolacu va raspunde. Cititorii HotNews. ro pot adresa intrebari invitatului folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate, iar cele continand injurii sau atacuri la persoana nu vor fi aprobate.

MARCEL CIOLACU, DESPRE DAN TUDORACHE: Faptul ca s-a autosuspendat din PSD inseamna ca nu va mai fi validat ca membru in Parlamentul Romaniei

Marcel Ciolacu a declarat, despre fostul primar al Sectorului 1 Dan Tudorache, ca deoarece s-a autosuspendat din PSD asta inseamna ca nu va mai fi validat ca membru in Parlamentul Romaniei. Tudorache era al doilea pe lista partidului, candidat pentru Camera Deputatilor in Bucuresti, scrie News.

MARCEL CIOLACU: Daniel Tudorache nu mai este membru al PSD, nu va fi validat de viitorul Parlament

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi ca fostul primar al Sectorului 1, Daniel Tudorache, nu mai este membru al partidului si nu va fi validat ca deputat in viitorul Parlament daca va castiga aceasta demnitate la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

MARCEL CIOLACU: Adevaratul virus in Romania se numeste neglijenta, incompetenta, pe scurt PNL

Marcel Ciolacu a declarat ca adevaratul virus in Romania se numeste neglijenta, incompetenta, pe scurt PNL, iar singurul vaccin anti-Orban este votul. Liderul PSD a adaugat ca Executivul liberal trebuie oprit prin vot, la alegerile parlamentare din 6 decembrie. La randul sau, reprezentantul Romaniei la OMS si cel care deschide lista PSD la Camera Deputatilor in Bucuresti Alexandru Rafila a prezentat cateva masuri propuse de partid pentru ca oamenii sa poata vota in siguranta, scrie News.

Marcel Ciolacu: Iohannis a incalcat Constitutia! Si legea! Si bunul-simt

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu a postat un mesaj dur pe retelele de socializare prin care il acuza pe Klaus Iohannis ca a incalcat Constitutia, legea si bunul simt.

Marcel Ciolacu, la Siteza Zilei: Lista primelor masuri pe care le va lua PSD daca va castiga alegerile

Marcel Ciolacu a precizat, marti seara, in emisiunea Sinteza Zilei de la Antena3, care sunt primele masuri pe care le va lua PSD daca va ajunge la guvernare, in urma alegerilor parlamentare din decembrie.

Marcel Ciolacu, anunt de ultima ora. Cine va fi ministrul Educatiei in viitorul guvern PSD. Nume surpriza si la Finante sau Justitie

Marcel Ciolacu a negat, luni, la Antena 3 ca ar viza postul de premier in viitorul guvern PSD. Liderul social-democrat a spus ca partidul sau pregateste o garnitura de ministri foarte bine pregatita pentru a face fata perioadei dificile prin care trece Romania.

Marcel Ciolacu: Mai bine fac COVID decat sa ma vaccinez, ca demnitar, inaintea mamei mele!

Marcel Ciolacu se arata sceptic in privinta aparitiei in decembrie a unui vaccin anti-COVID. Liderul PSD a comentat informatiile potrivit carora in anumite ministere se fac liste pentru vaccinare si afirma ca si daca acest lucru ar fi posibil ar refuza sa se vaccineze.

Marcel Ciolacu, replica acida pentru Iohannis, dupa ce presedintele a dat vina pe PSD pentru lipsurile din pandemie

Marcel Ciolacu a afirmat ca este o mare rusine ca un presedinte de tara coboara atat de jos incat isi asuma pe fata campania nesimtita pentru PNL. Liderul PSD a adaugat ca seful statului este un agent electoral mincinos al Partidului Sau si nu este preocupat de sanatatea si viata romanilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )