Libnet.ro
UNICEF

01:05

MARCEL CIOLACU: Daniel Tudorache nu mai este membru al PSD, nu va fi validat de viitorul Parlament

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARCEL CIOLACU: Daniel Tudorache nu mai este membru al PSD, nu va fi validat de viitorul Parlament

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi ca fostul primar al Sectorului 1, Daniel Tudorache, nu mai este membru al partidului si nu va fi validat ca deputat in viitorul Parlament daca va castiga aceasta demnitate la alegerile parlamentare din 6 decembrie. continuă pe Ziarul Bursa

MARCEL CIOLACU, DESPRE DAN TUDORACHE: Faptul ca s-a autosuspendat din PSD inseamna ca nu va mai fi validat ca membru in Parlamentul Romaniei

Marcel Ciolacu a declarat, despre fostul primar al Sectorului 1 Dan Tudorache, ca deoarece s-a autosuspendat din PSD asta inseamna ca nu va mai fi validat ca membru in Parlamentul Romaniei. Tudorache era al doilea pe lista partidului, candidat pentru Camera Deputatilor in Bucuresti, scrie News.

MARCEL CIOLACU: Poate ar trebui o regula - ca nu ai voie sa fii judecator CCR daca ai fost membru intr-un partid

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi ca ar trebui impusa o regula - sa nu aiba voie sa fie judecatori la Curtea Constitutionala persoanele care au fost intr-un partid politic.

Anuntul lui Marcel Ciolacu privind pensia speciala, mai degraba un gest populist. Demisia sa nu va echivala cu pierderea pensiei speciale Dan Barna si USR, anunt similar cu cel facut de seful PSD

UPDATE, 23 noiembrie, ora 22. 30 Dupa anuntul facut de presedintele PSD, omologul sau de la USR a iesit in spatiul public cu o precizare similara, spunand ca parlamentarii Uniunii isi vor depune demisia.

Detalii uimitoare din dosarul lui Daniel Tudorache: El este omul!

Antena 3 a prezentat informatii exclusive din dosarul fostul primar al sectorului 1. Daniel Tudorache. a fost in vizorul autoritatilor inca de acum 4 ani. insa anchetatorii au asteptat ca acesta sa isi incheie mandatul.

Victor Ponta si Eugen Tomac, despre anuntul demisiei lui Marcel Ciolacu din Parlament: O pacaleala Asta este o ipocrizie fara margini (VIDEO)

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, si Eugen Tomac, presedintele PMP, au vorbit luni seara, in Talk B1, moderata de Tudor Musat, despre anuntul lui Marcel Ciolacu, conform caruia va demisiona din.

Marcel Ciolacu, declaratie halucinanta despre antidotul salvator: Mai bine fac COVID decat sa ma vaccinez

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, se arata sceptic cu privire la sosirea vaccinului anti-COVID-19 la sfarsitul lui decembrie, asa cum este anuntat de autoritati. Cu toate acestea, politicianul a confirmat faptul ca nu s-ar vaccina, criticandu-i pe colegi din alte ministere care fac deja liste in asteptarea vaccinului, chiar daca nu fac parte din categoriile prioritare.

Marcel Ciolacu: Iohannis nu mai este Presedintele Romaniei!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a reactionat dupa declaratiile Presedintelui Klaus Iohannis de marti: Cred ca este singurul Presedinte al unui stat al UE care s-a transformat intr-un politruc si un purtator de cuvant al unui partid. in campanie electorala, ceea ce este si mai grav a spus acesta, in direct la Antena3, fiind invitatul lui Mihai Gadea la Sinteza Zilei.

Marcel Ciolacu: Adevaratul virus cu care se confrunta astazi Romania se numeste incompetenta, se numeste neglijenta pe scurt, PNL. Singurul vaccin anti-Orban este votul

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, sustine ca, pentru a putea opri pandemia, trebuie sa oprim mai intai PNL sa guverneze. Sa il oprim pe Orban sa inchida scoli, biserici, piete, sa il oprim pe.

De ce e PSD inamicul politic nr. 1? Marcel Ciolacu, invitat joi, de la ora 11.00, la interviurile HotNews LIVE

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, este invitat joi, de la ora 11. 00, la interviurile HotNews LIVE. Este PSD-ul de acum altul decat PSD-ul lui Dragnea? Cat de responsabil este PSD pentru starea sistemului de sanatate din Romania care se chinuie sa faca fata crizei sanitare? Dar pentru situatia economica? Care este miza razboiului cu Klaus Iohannis si PNL? Sunt cateva dintre intrebarile la care Marcel Ciolacu va raspunde. Cititorii HotNews. ro pot adresa intrebari invitatului folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate, iar cele continand injurii sau atacuri la persoana nu vor fi aprobate.

Marcel Ciolacu, despre Klaus Iohannis: Un politruc care injura non stop nu merita niciun raspuns

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a avut o reactie dura marti seara, dupa declaratiile facute de Klaus Iohannis in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Palatul Cotroceni: A dovedit exact ce este. Un agent electoral mincinos al Partidului Sau, in loc sa se preocupe de singurul lucru care este cu adevarat important: sanatatea si viata romanilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )