Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sorin Oprescu, dupa recuperarea celor sapte hectare din Parcul Herastrau: Este cea mai mare victoriei a Primariei, este o decizie istorica

Adevărul Adevărul,
Sorin Oprescu, dupa recuperarea celor sapte hectare din Parcul Herastrau: Este cea mai mare victoriei a Primariei, este o decizie istorica

Dupa ani intregi de lupta in instanta, Primaria Capitalei a reusit sa recupereze un teren cu o suprafata de sapte hectare din Parcul Herastrau care ajunsese in proprietatea unor rechini imobiliari. Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat ca aceasta decizie este cea mai mare victoiei a municipalitatii. continuă pe Adevărul

Cele sapte hectare din Parcul Herestrau raman in proprietatea municipalitatii

Cele sapte hectare din Parcul Herestrau vor ramane in proprietatea Primariei Capitalei, au decis, marti, magistratii Curtii de Apel Bucuresti, informeaza Mediafax.

Sapte hectare din Parcul Herastrau vor reveni in proprietatea Primariei

Sapte hectare de teren din Parcul Herastrau revin in proprietatea municipalitatii Capitalei, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a decis sa anuleze documentele prin care Biroul de Turism si Tranzactii SA BTT) a primit un certificat de proprietate asupra terenului, transmit surse din presa.

Sapte hectare din Parcul Herastrau revin in proprietatea Primariei Bucuresti

Sapte hectare de teren din Parcul Herastrau revin in proprietatea municipalitatii Capitalei, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a decis sa anuleze documentele prin care Biroul de Turism si Tranzactii SA BTT) a primit un certificat de proprietate asupra.

Primaria Capitalei a castigat procesul pentru cele sapte hectare din Parcul Herastrau: Decizia este definitiva

Curtea de Aple Bucuresti a decis marti ca cele sapte hectare ale parcului Herastrau vor fi administrate de Primaria Capitalei, informeaza B1 TV. Decizia instantei este definitiva. Proprietatea a fost data in.

Oprescu, dupa decizia favorabila a Curtii de Apel: Toate constructiile neautorizate vor fi demolate

Terasele si toate celelalte constructii amplasate pe terenul de sapte hectare din Herastrau care revine municipalitatii dupa decizia Curtii de Apel Bucuresti vor fi inventariate, iar cele care nu au.

Oprescu: Terasele neautorizate de pe terenul din Herastrau care a revenit la PMB vor fi dezafectate

Terasele si constructiile amplasate pe terenul de sapte hectare din Herastrau, care revin in proprietatea municipalitatii Capitalei, dupa decizia Curtii de Apel Bucuresti, vor fi inventariate si cele care nu.

Sorin Oprescu a dat startul evenimentelor organizate in Bucuresti de Ziua Europei

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost prezent astazi in Parcul Cismigiu, unde Primaria Capitalei organizeaza Piata Statelor Membre UE.

Sapte hectare de teren din Parcul Herastrau revin in proprietatea Primariei Bucuresti

Sapte hectare de teren din Parcul Herastrau revin in proprietatea municipalitatii Capitalei. Curtea de Apel Bucuresti a decis sa anuleze documentele prin care Biroul de Turism si Tranzactii SA BTT) a primit un.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )