Libnet.ro
UNICEF

08:30

Sorin Oprescu: Mi-e teama pentru oamenii care stau in cladiri vechi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sorin Oprescu: Mi-e teama pentru oamenii care stau in cladiri vechi

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat astazi, in cadrul unei emisiuni televizate, ca ii este teama, in cazul unui seism de magnitudine mare, pentru oamenii care stau in cladirile vechi si care refuza cu obstinatie sa fie facute lucrari de consolidare. continuă pe Ziarul Bursa

Oprescu, despre cutremur: Mi-e teama pentru oamenii care stau in cladiri vechi. Cate imobile din Centrul Vechi au fost consolidate pana in acest moment

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, duminica, in emisiunea Dupa 20 de ani de la Pro TV, ca ii este teama cand se gandeste ca Bucurestiul ar putea fi lovit de un cutremur de magnitudine mare. Edilul spune ca se ingrijoreaza pentru oamenii care stau in cladirile vechi si care refuza cu obstinatie sa fie facute lucrari de consolidare.

Sorin Oprescu, despre cutremur: Bucurestenii ar trebui sa caute prin oras panouri ce le vor indica zonele sigure (VIDEO)

Cine scapa se mobilizeaza si merge la locul de munca pentru a face fata unei situatii de criza, cum ar fi un seism mare. Primarul Sorin Oprescu ia in deradere bucurestenii cand e vorba despre un cutremur care.

Sorin Oprescu nu vrea sa candideze la Presedintie. ...

Intrebat daca vrea sa candideze la presedintie, Sorin Oprescu a raspuns transant la emisiunea Dupa 20 de ani, de la PRO TV - Nu imi trece prin cap. Sunt pe pozi64258;ia de primar general cu responsabilita64258;ile lui. Stau sa ma uit in 64258;ara, dreapta nu e conturata, stanga are oi ea problemele ei. De cand ma otiu, n-au 64258;inut coali64258;iile de-a lungul timpului. Au fost tot timpul interese. Eu vreau sa fac ceea ce am promis ca fac. Stau .

Sorin Oprescu: Sunt vreo 70 de cladiri in Centrul Istoric care sunt pericol public

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, duminica, in cadrul unei emisiuni televizate, ca sunt mai multe lucruri pe care trebuie sa le stie bucurestenii in privinta cutremurelor, scrie.

Sorin Oprescu s-a gandit la demisie dupa cazul copilului de patru ani sfasiat de cainii ...

Sorin Oprescu a lasat sa se inteleaga ca s-a gandit la demisie dupa cazul copilului de patru ani ucis de maidanezi. Iata ce a declarat edilul Capitalei la emisiunea Dupa 20 de ani de la Pro Tv, conform Mediafax : Pe mul64258;i am impresia ca-i deranjeaza Oprescu. Daca ao fi otiut oi ao fi putut intoarce ceva, ao fi plecat in momentul ala n. r. dupa cazul Ionu64258; Anghel). Am vazut cum s-a dihotomizat toata clasa .

Vorbe si iar vorbe. Nicio solutie. Sorin Oprescu vorbeste din nou despre cladirile cu ...

Sorin Oprescu, primarul Capitalei, la emisiunea Dupa 20 de ani de la PRO TV, abordeaza un subiect mult dezbatut - casele aflate in pricol de prabusire, in caz de cutremur major. Vorbele, ca si primarii, se duc, blocurile neconsolidate raman. Asa cum ramane si pericolul ca mii de oameni sa-si piarda viata, daca acele cladiri s-ar prabusi. Asta este realitatea Bucurestiului din ultimii 24 de ani. Se constata o problema, dar nu se face mai nimic pentru rezolvarea ei. Noroc cu emisiunile de .

Sorin Oprescu: Avem deschise cam 74-76 de lucrari in Bucuresti. Pana la sfarsitul lunii, inchidem peste 25

Primarul general Sorin Oprescu a declarat, vineri, ca in urma cu doua saptamani erau deschise, in Capitala, in jur de 74-76 de lucrari, din care, pana la sfarsitul lunii, municipalitatea vrea sa finalizeze peste 25, urmand ca, in timpul iernii, santierele neinchise sa fie foarte bine semnalizate.

Astazi expira termenul in care Sorin Oprescu trebuie sa emita decizia de demolare a Cathedral Plaza

Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, are termen legal pana astazi, la ora 14. 00, sa prezinte decizia de desfiintare a turnului Cathedral Plaza, cladire declarata ilegala printr-o decizie judecatoreasca definitiva si irevocabila. Cu doua ore inainte de expirarea termenului, reprezentantii Arhiepiscopiei Catolice inca spera la o surpriza placuta.

Sorin Oprescu: Eutanasierea cainilor nu a inceput. Maidanezii nu au loc de cazare (VIDEO)

Primaria Capitalei nu a inceput eutanasierea cainilor, desi are acum o lege la dispozitie. Primarul Sorin Oprescu spune ca deocamdata cainii au loc de cazare. Ce se va intampla insa cand adaposturile vor fi.

Sorin Oprescu: Monumentul din Piata Revolutiei nu a fost daramat, dar l-am reparat

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost intrebat duminica, la Pro TV, despre faptul ca monumentul din Piata Revolutiei nu a fost daramat, asa cum promisese, el raspunzand ca a fost refuzat de o comisie din Ministerul Culturii, iar un ministru i-a spus mi-e frica, transmite Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )