Libnet.ro
UNICEF

08:45

Sorin Strutinsky va fi judecat in arest la domiciliu in dosarul de la Tribunalul Constanta

Adevărul Adevărul,
Sorin Strutinsky va fi judecat in arest la domiciliu in dosarul de la Tribunalul Constanta

Sorin Strutinsky, prietenul lui Radu Mazare si al lui Nicusor Constantinescu, va fi judecat in arest la domiciliu. Decizia a fost luata astazi de Curtea de Apel Constanta, care a decis inlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu. Strutinsky va ramane insa dupa gratii deoarece este arestat in acelasi dosar cu Radu Mazare. continuă pe Adevărul

Sorin Strutinsky, judecat in arest la domiciliu in dosarul de trafic de influenta: Omul de afaceri nu va fi eliberat, fiind arestat preventiv si in dosarul in care este anchetat Radu Mazare

Omul de afaceri Sorin Strutinsky va fi judecat in arest la domiciliu in dosarul de trafic de influenta, potrivit unei hotarari luate marti de Curtea de Apel Constanta, informeaza Mediafax. Decizia Curtii de.

Tribunalul Constanta a decis ca Traian Basescu nu va fi audiat in dosarul fratelui sau

Sotia si cei doi copii ai lui Mircea Basescu vor fi audiati ca martori la Tribunalul Constanta in dosarul in care membri ai familiei lui Sandu Anghel sunt judecati pentru santajarea fratelui fostului presedinte, instanta respingand insa solicitarile de audiere a lui Traian Basescu si Dorel Onaca.

Tribunalul Constanta: Traian Basescu nu va fi audiat in dosarul fratelui sau

Tribunalul Constanta a respis cereera familiei lui Sandu Anghel care ceruse audierea lui Traian Basescu si a lui Dorel Onaca in calitate de martor in dosarul lui Mircea Basescu. in schimb, va fi audiata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )