Libnet.ro
UNICEF

15:30

Sorina Pintea: Cand discutam despre conceptul de sanatate publica preventia are un rol primordial

România Liberă România Liberă,
Sorina Pintea: Cand discutam despre conceptul de sanatate publica preventia are un rol primordial

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, luni, ca preventia are un rol primordial in conceptu. continuă pe România Liberă

Ministrul Sanatatii recunoaste ca anumite decizii au fost controversate. Sorina Pintea vorbeste in detaliu despre scandalul exportului paralel de medicamente, in direct pe B1TV (VIDEO)

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a subliniat duminica, in direct pe B1TV, ca exportul paralel nu a fost suspedat inca, fiind vorba doar despre un proiect in dezbatere publica, dar a explicat ca, in urma.

Ministrul Sanatatii compara Agentia Nationala de Transplant cu o casta, unde nimeni nu poate sa patrunda. Sorina Pintea: Nu era o mafie, dar asa parea. Un amatorism greu de explicat (VIDEO)

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a comparat duminica, in direct pe B1TV, Agentia Nationala de Transplant cu o casta, unde nimeni nu poate sa patruda, fapt ce a condus la o neincredere in.

Directia de Sanatate Publica nu a identificat focare de enteroviroza in scolile si gradinitele din Bucuresti

Directia de Sanatate Publica Bucuresti nu a identificat focare de enterocoliteenteroviroze in unitatile scolare. Specialisti din cadrul DSP s-au deplasat in perioada 25-26 septembrie in 3 unitati de invatamant doua crese si o scoala primara) pentru evaluarea situatiei, ca urmare a sesizarilor privind suspiciunile de imbolnavire cu enterovirus a mai multor elevi din Bucuresti. Scrisoare deschisa a unei mame catre autoritati: Posibil focar epidemic de enterocolita in Bucuresti. Parintii au semnalat numeroase cazuri de enteroviroze in crese, scoli si licee.

Fosti extremisti cer ca extremismul violent sa devina o chestiune de sanatate publica

Doi fosti extremisti solicita ca formele de extremism violent sa fie considerate o chestiune de sanatate publica, in contextul cresterii recente a atacurilor armate, scrie The Hill.

Directia de Sanatate Publica nu a identificat focare de enteroviroza in scolile si gradinitele din Bucuresti

Directia de Sanatate Publica Bucuresti anunta, vineri, ca nu aidentificat focare de enterocoliteenteroviroze in unitatile scolare din Capitala, dupa ce, joi, circa 30 de copii din mai multe scoli au.

Vaccinurile ar putea intra pe lista medicamentelor compensate pentru intreaga populatie. Anuntul facut de Sorina Pintea

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, luni, ca preventia are un rol primordial in conceptul de sanatate publica, iar atunci cand sunt in dezbatere teme precum vaccinarea, medicamentele oncologice tr.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )