Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sorina Pintea, la inaugurarea Clinicii de Mari Arsi din Timisoara: Da, este o zi istorica!

Antena3 Antena3,
Sorina Pintea, la inaugurarea Clinicii de Mari Arsi din Timisoara: Da, este o zi istorica!

Cea mai mare clinica de arsi din Romania devine functionala. Este vorba despre spitalul din Timisoara, care va fi functional chiar de maine, insa cu doar 3 din 5 rezerve. Celalte doua vor fi functionale in. continuă pe Antena3

FOTOGALERIE Prima clinica pentru mari arsi din Romania a fost inaugurata la Timisoara: Este o zi istorica

Centrul de Mari Arsi Casa Austria) din cadrul Spitalului Judetean din Timisoara, primul din Romania care are conditii de maxima siguranta pentru tratarea pacientilor mari arsi, a fost inaugurat miercuri. Este foarte important ca incepand de joi acest centru va putea sa primeasca pacienti. Este o zi istorica, spune ministrul Sanatatii, Sorina Pintea.

FOTO Clinica de Mari Arsi din Timisoara, inaugurata dupa 9 ani de la inceperea lucrarilor

Clinica de Mari Arsi de la Spitalul Judetean din Timisoara va fi inaugurata miercuri, 9 octombrie, in prezenta ministrului Sanatatii, Sorina Pintea.

FOTO A fost deschisa prima clinica de mari arsi din Romania care corespunde tuturor standardelor: Este peste Austria si Belgia

Clinica de mari arsi de la Timisoara a fost inaugurata, miercuri, la eveniment participand si ministrul Sanatatii Sorina Pintea. Managerul Spitalului Judetean Timisoara a declarat ca in clinica de mari arsi de la Timisoara conditiile de tratament sunt peste cele din Austria sau Belgia.

Prima sectie de spital din Romania care are toate conditiile pentru pacientii mari arsi, inaugurata la 4 ani dupa Colectiv: sectia are deocamdata doar 3 paturi

Prima sectie de spital din Romania care va avea toate conditiile si dotarile necesare pentru a ingriji pacienti mari arsi urmeaza sa fie inaugurata saptamana aceasta la Timisoara, in cadrul Spitalului Judetean, si va avea, pentru inceput, doar 3 paturi pentru astfel de pacienti. Pana la finalul lunii octombrie ar urma sa fie date in folosinta inca doua boxe pentru pacientii mari arsi doua paturi), capacitatea totala a clinicii urmand sa fie de 5 locuri.

SORINA PINTEA: Avem 14 pacienti misteriosi in programul Spaga sub acoperire

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, miercuri, la Timisoara, ca sunt 14 pacienti misteriosi, care sunt inclusi in programul Spaga sub acoperire si care verifica inclusiv modul de comportament al personalului medical.

Sorina Pintea, despre programul Spaga sub acoperire: Avem 14 pacienti misteriosi prin spitale

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, miercuri, la Timisoara, ca exista 14 pacienti misteriosi care activeaza in spitalele din Romania in cadrul programului Spaga sub acoperire si care verifica inclusiv modul de comportament al personalului medical.

Noua cladire a Spitalului de Copii din Timisoara nu va fi finalizata in acest an

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, s-a aflat, miercuri, intr-o vizita la Spitalul de Copii Louis T.

Sorina Pintea despre plicul din spitale: Nu va disparea dintr-odata, a fost prea incetatenit

Fenomenul mitei din spitale nu va disparea dintr-odata, din cauza ca a fost prea incetatenit in constiinta tuturor, a afirmat marti ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, raspunzand intrebarii unui jurnalist pe tema pacientilor sub acoperire pe care a anuntat ca ii va trimite in spitale pentru a identifica angajatii care conditioneaza actul medical. Ministrul Sanatatii le recomanda pacientilor carora li se cere spaga in spitale sa anunte imediat conducerea unitatii medicale.

Noi detalii despre ranitii in accidentul din Ialomita! Ministrul Sorina Pintea a facut anuntul

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat ca cele 6 femei ranite in accidentul grav produs sambata dimineata in zona localitatii Sfantul Gheorghe din Ialomita sunt in stare stabila. Victimele se.

Criza medicamentelor si exportul paralel. Producator: Cu o interdictie temporara de 6 luni, vom fi in situatia de a le arde Ministrul Sorina Pintea: Am primit multiple sesizari, pentru mine si un singur pacient conteaza

EXCLUSIV ONLINE intalnire cu scantei intre Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, si reprezntantii industriei de medicamente din Romania. Cei din urma ar dori mai multa libertate in privinta exportului de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )