Libnet.ro
UNICEF

23:15

Sotia lui Traian Berbeceanu: Suntem increzatori ca, pana la urma, adevarul va iesi la suprafata

Antena3 Antena3,
Sotia lui Traian Berbeceanu: Suntem increzatori ca, pana la urma, adevarul va iesi la suprafata

Sotia comisarului Traian Berbeceanu, Gabriela Berbeceanu, sustine nevinovatia sotului ei. Este greu pentru ca este departe de familie, el are o relatie foarte stransa cu copilul, a spus sotia lui. continuă pe Antena3

Rusine. Seful de la Crima Organizata Alba, Traian Berbeceanu, arestat preventiv pentru 29 de zile

Seful BCCO Alba, Traian Berbeceanu, a fost arestat preventiv, joi seara, pentru 29 de zile, in urma unei decizii a Curtii de Apel Alba Iulia. Berbeceanu este acuzat ca a sprijinit o grupare suspectata de evaziune.

Seful BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu, arestat preventiv

Seful Biroului de Combatere a Criminalitatii Organizate BCCO) Alba Iulia, comisar sef Traian Berbeceanu, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile in urma unei decizii luate ieri seara de Curtea de Apel Alba Iulia.

Pasaje din referatul procurorilor DIICOT in cazul sefului de la Crima Organizata Alba, Traian Berbeceanu

Alessandra Stoicescu a prezentat in emisiunea 100 de Minute de la Antena 3 mai multe pasaje din referatul procurorilor DIICOT in cazul sefului de la Crima Organizata Alba, Traian Berbeceanu. Pasaje din referatul.

Mii de oameni transmit pe Facebook mesaje de sustinere pentru comisarul Traian Berbeceanu

Mii de oameni din tata tara transmit zile mesaje de sustinere pentru comisarul sef Traian Berbeceanu, seful Brigazii de Combatare a Criminalitatii Oraganizate Alba Iulia. Pagina speciala creata pe Facebook a adunat peste 5. 000 de apecizeri in doar 48 de ore. Berbeceanu a fost arestat preventiv pentru sprijinirea unui grup infractional si favorizarea infractorului.

FOTO Dusmanii lui Traian Berbeceanu. Cine sunt cei pe care seful de la Crima Organizata ii acuza ca i-au vrut capul

Traian Berbeceanu a fost retinut de procurori pentru 24 de ore in dosarul penal in care este acuzat de sprijinirea unor grupari infractionale. Curtea de Apel decide daca seful de la Crima Organizata va fi arestat preventiv. intre timp, Berbeceanu a dat numele celor care, spune el, s-au luptat impotriva lui, Pera, Margan, Litera si procurorii DIICOT se afla pe lista neagra a comisarului.

Vicepresedintele Sindicatului National al Politistilor: Eu cred in nevinovatia lui Traian Berbeceanu

Dumitru Coarna, vicepresedintele Sindicatului National al Politistilor, a comentat, in cadrul emisiunii 100 de Minute, cazul sefului de la Crima Organizata Alba, Traian Berbeceanu, care este acuzat ca a.

EXCLUSIV. Imagini de la perchezitia care il incrimineaza pe seful de la Crima Organizata Alba, Traian Berbeceanu

Antena 3 a obtinut in exclusivitate imagini de la perchezitiile agentilor de la Biroul pentru Combaterea Crimei Organizate Alba. Imaginile par sa sustina acuzatia care i se aduce lui Traian Berbeceanu, seful.

Seful Brigazii anti-criminalitate din Alba Iulia, Traian Berbeceanu, a fost arestat preventiv

Seful Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate BCCO) Alba Iulia, Traian Berbeceanu, a fost arestat preventiv, joi seara, pentru 29 de zile, in baza unei decizii a Curtii de Apel Alba Iulia, care a admis propunerea procurorilor DIICOT, acesta fiind acuzat ca a sprijinit o grupare suspectata de evaziune fiscala cu produse petroliere, informeaza Mediafax.

Seful BCCO Alba, Traian Berbeceanu, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile

Seful BCCO Alba, Traian Berbeceanu, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, joi, fiind acuzat ca a sprijinit o grupare suspectata de evaziune fiscala cu produse petroliere. Decizia nu este definitiva. Instan.

Mugur Ciuvica, despre cazul comisarului Traian Berbeceanu: inclin sa cred ca este o victima a sistemului

Mugur Ciuvica a comentat, in cadrul emisiunii La Ordinea Zilei, cazul comisarului Traian Berbeceanu, seful BCCO Alba, urmarit penal pentru ca ar fi favorizat o grupare de evazionisti. inclin sa cred ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )