Libnet.ro
UNICEF

20:15

Sotia premierului Ciolos, dezvaluiri despre relatia sa cu Romania

România Liberă România Liberă,
Sotia premierului Ciolos, dezvaluiri despre relatia sa cu Romania

Valerie Ciolos Villemin, sotia premierului Dacian Ciolos, a marturisit, marti, ca ii place foarte mult sa cante si sa impartaseasca aceasta bucurie cu cei din jur, dar si ca doreste sa ramana in Romania, fiind indragostita de autenticitatea oamenilor de la sate, transmite Agerpres. continuă pe România Liberă

VIDEO: Sotia premierului Ciolos, dezvaluiri despre relatia sa cu Romania

Valerie Ciolos Villemin, sotia premierului Dacian Ciolos, a marturisit, marti, ca ii place foarte mult sa cante si sa impartaseasca aceasta bucurie cu cei din jur, dar si ca doreste sa ramana in Romania, fiind indragostita de autenticitatea oamenilor de la sate, transmite Agerpres.

Sotia premierului Dacian Ciolos, decizie importanta legata de Romania

Valerie Ciolos Villemin a afirmat ca este indragostita de Romania de 20 de ani si nu ar dori sa plece din tara dupa ce premierul Dacian Ciolos isi va incheia mandatul, dar a subliniat faptul ca mereu isi face planuri si Dumnezeu se amuza de ea schimbandu-le.

Sotia premierului Dacian Ciolos face dezvaluiri din viata de familie. Afla cum s-au cunoscut

Sotia premierului Dacian Ciolos a spus intr-un interviu acordat, marti, postului de radio Europa FM, ca nu vrea sa paraseasca Romania dupa ce sotul sau isi va incheia mandatul de prim-ministru. Ea a.

Dezvaluiri despre cum sunt batuti copiii in Complexul de Servicii Comunitare Gaesti. Un fost angajat rupe tacerea

Noi dezvaluiri despre conditiile din Complexul de Servicii Comunitare Gaesti. Dupa ce in urma cu cateva zile mai multi tineri rezidenti s-au plans de faptul ca sunt exploatati de angajatii centrului care ii pun la munca si ii bat, acum un fost angajat spune cum a avut de suferit pentru ca a avut curajul sa demaste toate neregulile din centru.

Dacian Ciolos, dezvaluiri la Paris despre Schengen, Romania si alegerile electorale

Radu Tudor a difuzat, la Punctul de intalnire, de la Antena 3, interviul acordat de premierul Dacian Ciolos televiziunii franceze France 24. Dacian Ciolos a vorbit in acest interviu despre importanta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )