Libnet.ro
UNICEF

16:30

Sporurile vor fi plafonate la 30% in noua lege a salarizarii; vor scadea doar salariile bugetarilor de lux

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sporurile vor fi plafonate la 30% in noua lege a salarizarii; vor scadea doar salariile bugetarilor de lux

ACTUALIZARE 07:39 Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, sustine ca prin noua Lege a salarizarii unitare vor scadea doar salariile bugetarilor de lux, care au avut pana in prezent un salariu urias, in timp ce toate sporurile din sistem vor fi plafonate la 30%. *Lia Olguta Vasilescu: Proiectul Legii salarizarii unitare va fi prezentat joi, in comitetul executiv al PSD, de catre Dragnea. continuă pe Ziarul Bursa

Vasilescu, despre legea salarizarii: Mai sunt salarii care vor scadea. Sporurile vor fi plafonate la 30%

Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu sustine ca in noua lege a salarizarii vor fi si salarii care vor scadea, respectiv ale bugetarilor de lux, iar toate sporurile vor fi plafonate la 30%.

Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu: Unele salarii vor scadea dupa noua lege a salarizarii

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, sustine ca prin noua Lege a salarizarii unitare vor scadea doar salariile bugetarilor de lux, care au avut pana in prezent un salariu urias,.

Ministerul Justitiei va propune o noua lege a raspunderii magistratilor pana in luna iunie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat miercuri ca pana in luna iunie intentioneaza sa propuna o noua lege a raspunderii magistratilor, care va fi elaborata luand in considerare si studiile comparative ale celorlalte tari europene, pentru ca initiatorii acestui act normativ nu vor sa fie nici cei mai exigenti, dar nici cei mai permisivi in acest domeniu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2632 seconds )