Libnet.ro
UNICEF

17:15

O spuma ciudata galbena acopera plajele din Franta(VIDEO)

B1 B1,
O spuma ciudata galbena acopera plajele din Franta(VIDEO)

Sute de mii de bile galbene au aparut pe plajele din nordul Frantei, in ultimele saptamani pe o zona care se intinde pe 32 de kilometri de coasta. Aparitia bilelor ii tulbura pe. continuă pe B1

O spuma ciudata galbena acopera plajele din Franta (VIDEO)

Sute de mii de bile galbene au aparut pe plajele din nordul Frantei, in ultimele saptamani pe o zona care se intinde pe 32 de kilometri de coasta. Aparitia bilelor ii tulbura pe.

Accident grav pe o autostrada din Franta. Cel putin 17 persoane, intre care si detinuti, ranite

Cel putin 17 persoane au fost ranite, dintre care doua sunt in stare grava, ca urmare a unui accident care a avut loc, joi, pe o autostrada din Franta, informeaza autoritatile regionale.

Un primar din Franta a mancat un sobolan, dupa ce a pierdut un pariu. Seamana cu carnea de iepure - VIDEO

Charles Dayot, primarul orasului francez Mont-de-Marsan, a promis ca va manca un sobolan si ca va vota cu Jean-Luc Melenchon, liderul stangii radicale franceze, la alegerile prezidentiale din iunir.

Furtuni puternice in Europa: Imagini incredibile cu inundatiile din Germania (VIDEO)

Vremea extrema a pus stapanire pe mare parte din Europa. in timp ce Germania se confrunta cu inundatii puternice care au facut autoritatile sa emita cod violet de inundatii, Franta si Portugalia.

Disputa intre guvernele din Franta si Italia, dupa ce Parisul nu mai vrea ca italienii sa devina actionari majoritari la santierul naval STX France

Franta si Italia s-au angajat intr-o disputa comerciala, miercuri, legata de santierele navale STX France, iar guvernul de la Paris ameninta cu o nationalizare in cazul in care constructorul italian Fincantieri nu accepta conditiile fixate de presedintele Emmanuel Macron, scrie AFP.

Rasturnare de situatie: Un zid anti-imigranti din Franta, daramat de cei care l-au construit(FOTO)

Un zid care bloca accesul intr-un hotel folosit pentru gazduirea solicitantilor de azil din apropierea localitatii Tarbes, din sud-vestul Frantei, a fost daramat miercuri chiar de cei care l-au.

Dezastru provocat de vijelii in padurile din Romania - VIDEO

Mai multe paduri din tara au fost puse la pamant de vantul puternic, a aratat Radu Tudor, vineri seara, la Punctul de intalnire. in total, de la inceputul.

Cum a reactionat o vanzatoare atunci cand i-a prins pe hoti furand din magazin (VIDEO)

Doi tineri au fost surprinsi de camera de supraveghere a unui magazin din Timisoara in timp ce furau. in timp ce unul dintre ei primea indicatii de la vanzatoare in legatura cu un.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2496 seconds )