Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ce spune doctorul Cristian Andrei despre boala care a macinat-o pe Cristina Topescu. Cum se manifesta depresia

Playtech Playtech,
Ce spune doctorul Cristian Andrei despre boala care a macinat-o pe Cristina Topescu. Cum se manifesta depresia

Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la 59 de ani. O vecina a sunat la politie pentru ca nu o mai vazuse de trei saptamani. Informatia a fost confirmata de politie si de catre seful Ambulantei din Bucuresti. Ce spune doctorul Cristian Andrei despre boala care a macinat-o pe Cristina Topescu Printre primii care . continuă pe Playtech

Mihaela Borcea, diagnostic crunt din partea medicilor. Boala care i-a schimbat viata

Mihaela Borcea a suferit de o boala crunta in adolescenta care i-a schimbat viata. Fosta sotie a lui Cristi Borcea a fost urmarita mereu de probleme de sanatate. Ce diagnostic crunt i-au medicii Mihaelei Borcea in adolescenta? Boala de care a suferit Mihaela Borcea in adolescenta: viata mea s-a schimbat Fosta sotie a lui Cristi .

CUTREMUR iN LUMEA MANELELOR! Lacrimi pentru Nicolae Guta! Adevarul despre BOALA MORTALA! Cantaretul a cedat

Celebrul manelist Nicolae Guta a trecut printr-o serie spectaculoasa de transformari. Artistul a slabit brusc si e de nerecunoscut. Acesta este motivul pentru care s-a speculat in presa mondena ca manel.

Cristian Tudor Popescu, dezvaluiri despre scandalul care a ingrozit Romania: Ramanea sa-si bea cafeluta acasa duminica dimineata

Scriitorul si jurnalistul Cristian Tudor Popescu descrie in termeni duri cele intamplate la spitalul Floreasca acolo unde o femeie a luat foc pe masa de operatii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2662 seconds )