Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ce spune Gigi Becali despre postul tinut de Elena Udrea

Antena3 Antena3,
Ce spune Gigi Becali despre postul tinut de Elena Udrea

Gigi Becali a explicat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ce inseamna si cum trebuie tinut postul, comentand astfel mesajele publicate de Elena Udrea, pe Facebook, in care anunta. continuă pe Antena3

Gigi Becali, sfaturi despre post pentru Elena Udrea: Sa nu mearga la mare pentru ca sminteste barbatii!

Gigi Becali a explicat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ce inseamna si cum trebuie tinut postul, comentand astfel mesajele publicate de Elena Udrea, pe Facebook, in care anunta.

Gigi Becali, despre faptul ca USB vrea referendum pentru finantarea construirii Catedralei Neamului: Nu avem nevoie de oameni care sa fie impotriva lui Dumnezeu (VIDEO)

Uniunea Salvati Bucurestiul vrea referendum pentru finantarea construirii Catedralei Neamului. Demersul vine dupa ce primarul sectorului 1, Dan Tudorache, a incercat sa impuna un proiect prin care sa.

Elena Udrea, despre postul Sfintei Marii si parintele Arsenie Boca, dupa o aparitie incendiara pe litoral: O cale de a-ti infrana placerile (FOTO)

Dupa ce s-a pozat alaturi de ispita Sorin Radu intr-un club din Mamaia, Elena Udrea indeamna la piosenie. Fostul ministru scrie pe Facebook despre inceperea postului Sfintei Marii si.

Citesc Paraclisul Maicii Domnului si fac meditatie 20 de minute Elena Udrea, sfaturi pentru internauti: Multumiti lui Dumnezeu, spuneti o mantra cand iesiti din casa si nu uitati de ce spune Arsenie Boca

Elena Udrea le-a dat mai multe sfaturilor prietenilor sai de pe Facebook despre cum sa-si inceapa ziua si cum sa ramana mereu pozitivi. Aceasta a explicat ce a facut marti, cum si-a pastrat.

Gigi Becali, o carte in 7 ore: Capodopera stiintifica Becali si Steaua, verificata de Corpul de control al ministrului Justitiei (VIDEO)

Cartile lui Gigi Becali, luate la bani de marunti de Corpul de control al ministrului Justitiei! in document este descrisa pe larg problema cartilor scrise in penitenciarul Poarta Alba, fiind date ma.

Aliat surpriza pentru Gigi Becali! LPF a anuntat ca echipa latifundiarului din Pipera are dreptul de a folosi numele Steaua (VIDEO)

Aliat surpriza pentru Gigi Becali in razboiul cu Armata. Liga Profesionista de Fotbal ii ia apararea razboinicului Luminii. LPF a anuntat ca echipa lui Becali are dreptul de a folosi numele Steaua,.

Gigi Becali: Am jucat in stil de mare echipa. Stanciu e masina de facut bani

Gigi Becali a comentat in stilul personal calificarea in playoff-ul Ligii Campionilor dupa ce Steaua a invins-o pe Sparta Praga cu 2-0 in returul de pe Arena Nationala.

Elena Udrea lanseaza un atac dur: De ce Alina Gorghiu de la PNL nu este chemata la DNA?

Elena Udrea, atac dur la Alina Ghorgiu. Fostul ministru al Turismului a intrebat de ce liberala Alina Gorghiu nu este chemata la DNA? Raspunsul a venit tot de la Udrea. Doamna Gorghiu a fost chemata ca.

Elena Udrea, categorica, dupa ce s-a vehiculat ca a cazut in ispita: Cu tot respectul pentru oricine, nu ma uit la emisiuni gen Insula Iubirii

Elena Udrea reactioneaza pe pagina oficiala de Facebook cu privire la o poza in care aceasta apare alaturi de una dintre ispitele masculine de la show-ul televizat Insula Iubirii. Mesajul.

Ce spune Madalina Ghenea despre despartirea de Philipp Plein?

Relatia Madalinei Ghenea cu Philipp Plein a tinut prima pagina a ziarelor din intreaga lume, dar s-a stins mai repede decat a inceput. Manechinul a facut primele declaratii despre relatia controversata cu designerul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )