Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ce spune ministrul Sanatatii despre cele doua cazuri de deces de la Spitalul Sanador

Antena3 Antena3,
Ce spune ministrul Sanatatii despre cele doua cazuri de deces de la Spitalul Sanador

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, si-a manifestat convingerea joi ca organele abilitate vor face lumina in cele doua cazuri de deces de la Spitalul Sanador. Sunt convinsa ca organele abilitate vor. continuă pe Antena3

Ministrul Sanatatii, declaratii in scandalul de la Spitalul Sanador: Cand am marit salariile, ne-am gandit sa pastram medicii la stat/ De dorit ar fi sa aleaga un singur sistem

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a facut declaratii despre migratia doctorilor, aceasta spunand ca de dorit ar fi ca un medic sa lucreze intr-un singur sistem. Precizarile au fost facute.

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii: Niciun drept castigat nu va fi eliminat din noul contract colectiv de munca

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a dat asigurari joi, la Consiliul National al Federatiei Sanitas, ca niciun drept castigat pana in prezent nu va fi eliminat din noul contract colectiv de munca si a anuntat ca a fost finalizata legea profesiilor medicale.

Controale dispuse de ministrul Sanatatii, dupa moartea lui Ilie Balaci

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, va dispune controale la spitalul din Dolj, dar va cere si inregistrarile de la 112, in cazul lui Ilie Balaci, potrivit unor surse guvernamentale citate de.

Surse: Controale dispuse de ministrul Sanatatii, dupa moartea lui Ilie Balaci

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, va dispune controale la spitalul din Dolj, dar va cere si inregistrarile de la 112, in cazul lui Ilie Balaci, potrivit unor surse guvernamentale citate de.

Petre Daea, in timp ce pesta porcina face RAVAGII in Romania: Carnea de porc e mai IEFTINA in prezent! Ce spune ministrul despre focarul din Teleroman

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a vorbit luni seara despre pretul carnii de porc, cu aproximativ doua luni inainte de Craciun. Oficialul guvernamental a fost intrebat, la TVR 1, daca pretul carnii de porc .

Priveste aceasta imagine! Ce vezi prima data? Citeste ce spune acest lucru despre personalitatea ta

Imaginea de mai sus contine mai multe fotografii. Priveste-o cu atentie pentru ca iti spune multe despre personalitatea ta si modul de gandire. Studiaza imaginea inainte de a trece mai departe si vei afla cum ceea ce.

Ministrul Apararii, despre situatia din PSD: Trebuia sa ne consultam cu colegii inainte de a iesi sa vorbim in spatiul public

Mihai Fifor a vorbit despre situatia tensionata din PSD. Ministrul Apararii a declarat ca probelmele nu sunt cand apar discutii in partid, ci atunci cand problemele din partid sunt dezbatute in spatiul.

Ministrul Energiei, despre rezerva de gaze din Marea Neagra: Cifra vehiculata e de 200 de miliarde de metri cubi, o estimare cu probabilitate 50%

Ministrul Energiei, Anton Anton, a declarat luni, la discutiile din plenul Camerei Deputatilor pe tema legii offshore, ca cifra vehiculata pentru rezervele de gaze din Marea Neagra, de 200 de miliarde de metri cubi, este o estimare cu probabilitate 50%.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )