Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ce spune Ponta despre Basescu si Ramona Manescu.

România Liberă România Liberă,
Ce spune Ponta despre Basescu si Ramona Manescu.

Ramona Manescu se va putea achita foarte bine de sarcinile care ii vor reveni la Ministerul Transporturilor, a declarat premierul Ponta, adaugand ca, spre deosebire de presedintele Basescu, el i-a trasat sarcini din domeniu si ca nu ar fi propus-o ca ministru daca nu era multumit de activitatea ei, transmite Mediafax. Cred ca se poate achita foarte bine de sarcinile dificile. Spre deosebire de presedintele Traian Basescu, eu i-am trasat sarcini care tin de transporturi. Am vazut ca, din . continuă pe România Liberă

Premierul Victor Ponta vede in Ramona Manescu la Transporturi o varianta mai buna decat ...

Conducerea PNL a luat in calcul, duminica, doua propuneri pentru portofoliul de la Transporturi, respectiv Nini Sapunaru si Ramona Manescu, la momentul transmiterii acestei stiri discutandu-se daca vor fi inaintate ambele premierului Ponta sau doar una dintre ele, potrivit unor surse liberale, arata Mediafax. Presedintele PNL, Crin Antonescu, a fost intrebat daca sunt sanse ca europarlamentarul Ramona Manescu sa se afle pe lista cu propuneri pentru preluarea ministerului Transporturilor, el .

Antonescu, intrebat daca Ramona Manescu ar putea fi propusa la Transporturi: Sunt sanse

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a fost intrebat, duminica, inainte de reuninea Biroului Politic National, daca sunt sanse ca europarlamentarul Ramona Manescu sa se afle pe lista cu propuneri pentru preluarea.

Ramona Manescu a discutat cu Ponta la Palatul Victoria.

Ramona Manescu, propusa pentru functia de ministru al Transporturilor, s-a intalnit, luni, la Palatul Victoria, cu premierul Ponta, relateaza Mediafax. Citeste si Ponta i-a transmis lui Basescu propunerea pentru Ministerul Transporturilor. Ramona Manescu este alegerea USL Ponta i-a transmis presedintelui Traian Basescu, luni dimineata, propunerea de numire a Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor, au declarat surse oficiale. Primul ministru a declarat duminica, agentiei .

Ramona Manescu a depus juramantul la Cotroceni. Basescu: imi exprim speranta ca nu veti mai avea aprecieri de tip Crin Antonescu legate de DNA

UPDATE15:06 Ramona Manescu a depus, luni dupa-amiaza, juramantul de investitura in functia de ministru al Transporturilor, intr-o ceremonie de la care premierul Ponta a lipsit. in primul rand, va.

Laszlo Borbely: E putin ciudat ca PNL a facut doua propuneri la Transporturi / UDMR cere o intalnire cu Victor Ponta pe teme economice

Ramona Manescu la Ministerul Transporturilor este o propunere interesanta, declara la RFI vicepresedintele politic al UDMR, Laszlo Borbely. El spune ca e putin ciudat ca liberalii au facut doua propuneri: Ramona Manescu si Nini Sapunaru. Pe de alta parte, UDMR propune premierului Victor Ponta o discutie pe teme economice.

Calimente: Discutam despre doua propuneri la Transporturi - Nini Sapunaru si Ramona Manescu. PREMIERUL DECIDE

BPC al PNL discuta duminica, in sedinta, varianta transmiterii catre premierul Victor Ponta a doua propuneri - Nini Sapunaru si Ramona Manescu - in vederea nominalizarii uneia dintre ele la sefia.

Ramona Manescu, la Palatul Victoria pentru o discutie cu premierul Ponta

Ramona Manescu, propusa pentru functia de ministru al Transporturilor, s-a aflat luni la Palatul Victoria, unde a avut o discutie cu premierul Victor Ponta.

OFICIAL: Nini Sapunaru si Ramona Manescu, propusi pentru Transporturi. Premierul Victor Ponta va DECIDE

UPDATE: in urma votului liberalilor din sedinta BPC, s-a decis ca partidul sa aiba doua propuneri pentru portofoliul Transporturilor - Nini Sapunaru si Ramona Manescu. Premierul urmeaza sa decida pe.

Ramona Manescu, mai mult ca sigur viitorul ministru al Transporturilor.

Premierul Victor Ponta a declarat pentru Mediafax ca o nominalizare a Ramonei Manescu pentru functia de ministru al Transporturilor reprezinta o varianta mai buna decat alte propuneri. Se stie ca in urma sedintei de azi, PNL a propus doua nume pentru fotoliul de la Transporturi - Ramona Manescu si Nini Sapunaru. Cele doua propuneri au fost trimise premierului Ponta. Dar dupa declaratia prim-ministrului, a devenit clar cine va ocupa functia de la Transporturi.

PNL a decis printr-o indecizie - Ramona Manescu si Nini Sapunaru, doua propuneri pentru un ...

Sedinta PNL s-a incheiat cu putin timp in urma. Acest partid ar fi trebuit sa nominalizeze azi un nume pentru fotoliul de ministru al Transporturilor. Au fost vehiculate inca de dimineata doua nume - Ramona Manescu si Nini Sapunaru. Asa s-a si incheiat sedinta PNL, cu doua propuneri. Ramane acum ca premierul Victor Ponta sa aleaga intre cei doi. Se pare insa ca decizia va fi mai degraba spre Ramona Manescu, cu atat mai mult cu cat Ponta s-a exprimat deja in acest sens. Premierul a spus ca .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )