Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ce spune Radu Mazare despre licitatia lui Strutinsky

România Liberă România Liberă,
Ce spune Radu Mazare despre licitatia lui Strutinsky

Primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat ca licitatia omului de afaceri Sorin Strutinsky pentru paza bunurilor din Constanta a fost si legala si morala . continuă pe România Liberă

Radu Mazare, nervos cu jurnalistii: Vrei sa-ti mai raspund? iti mai raspund (VIDEO)

Primarul Constantei, Radu Mazare, a avut o atitudine destul de agresiva, marti, fata de jurnalistii prezenti la sediul Curtii de Apel. Acesta a refuzat sa raspunda intrebarilor acestora legate de dosarul.

Ce spune Catalin Botezatu despre piesa Voltaj de la Eurovision

Catalin Botezatu a postat in aceasta dimineata, pe Facebook, piesa cu care ne va reprezenta trupa Voltaj la Eurovision. Iata ce spune despre aceasta melodie care a starnit atatea controverse! .

Radu Banciu, despre retinerea lui Grebla: isi umileste meseria pentru jumatate de kil de zahar. Cum sa ajungi judecator si tu sa vinzi capre? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, marti seara, despre retinerea fostului judecator al Curtii Constitutionale Toni Grebla, acuzat ca ar fi vandut, prin interpusi, cincizeci de capre, procurorii considerand ca acesta a.

Radu Banciu, despre redeschiderea dosarului mineriadei: Speram ca Iliescu va face inchisoare pe viata (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, luni, despre anuntul oficial privind redeschiderea dosarului mineriadei din 1990, afirmand ca spera ca fostul presedinte Ion Iliescu sa fie pedepsit pentru ce s-a intamplat. Trebuie sa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )