Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ce spune Traian Basescu despre noul dosar al Elenei Udrea

România Liberă România Liberă,
Ce spune Traian Basescu despre noul dosar al Elenei Udrea

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, marti, cu privire la cererea DNA de retinere a Elenei Udrea, intr-un nou dosar, ca este convins ca fosta ministra va avea argumente in instanta. continuă pe România Liberă

Traian Basescu, despre Congresul PSD: Ponta tot Ponta, iar Ponta tot mincinos!

Fostul presedinte Traian Basescu a reactionat, pe Facebook, dupa ce premierul Victor Ponta a sustinut duminica, la Congresul PSD, ca cea mai mare infrangere pentru el ca premier a fost ratarea referendumului din 2012, in care a crezut ca poporul e mai presus decat orice.

Dorin Cocos, denuntator in noul dosar al Elenei Udrea

Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea este denuntator in noul dosar pentru care procurorii anticoruptie cer incuviintarea retinerii si arestarii preventive, pentru o mita de 4,7 milioane de euro, sustin surse judiciare pentru Romania libera. Cocos are calitatea de martor in acest dosar.

Ce nume apar in noul dosar al Elenei Udrea: personaje din media, implicate in fapte de coruptie?

Directorul general al Evenimentului Zilei, Dan Andronic foto), fondatorul Cancan, Radu Budeanu si omul de afaceri Bogdan Buzaianu ar fi implicati in noul dosar in care DNA cere retinerea si arestarea Elenei Udrea, suspectata ca a luat mita cateva.

Dan Andronic, Radu Budeanu si Bogdan Buzoianu, precum si trusturi media, implicati in noul dosar al Elenei Udrea

Patronul Evenimentului Zilei, Dan Andronic, patronul Cancan, Radu Budeanu si baiatul destept din energie Bogdan Buzoianu, precum si trusturi media, sunt implicati in noul dosar al Elenei Udrea, in care fostul ministru al Dezvoltarii Regionale este suspectata ca a luat mita peste 4,7 milioane de dolari, pentru a face trafic de influenta, in vederea prelungirii unor contracte de energie la preturi mici, in folosul baietilor destepti.

Surse: Cererea de ridicare a imunitatii Elenei Udrea, discutata, miercuri, in sedinta Biroului permanent

Cererea DNA privind ridicarea imunitatii pentru urmarirea penala, retinerea si arestarea preventiva a deputatei Elenei Udrea, intr-un nou dosar a ajuns, marti, la Camera Deputatilor si va fi discutata, miercuri, la ora 09. 30, in sedinta Biroului permanent, au declarat surse oficiale.

Cum functiona reteaua de postaci a Elenei Udrea: Procurorii DNA ar fi gasit texte antisemite si homofobe date postacilor fostului ministru pentru a le distribui

Site-ul Tolo. ro publica o investigatie realizata de jurnalistii Mirela Neag, Razvan Lutac si Catalin Tolontan, care arata cum functiona reteaua de postaci a Elenei Udrea. Potrivit investigatiei, publicate luni de Tolo. ro si GSP. ro, procurorii DNA au gasit la perchezitii texte antisemite si homofobe care erau date postacilor fostului ministru si lider PMP, pentru ca acestia sa le distribuie. In unul dintre aceste texte, Sorin Oprescu este numit tovarasul Schmayer si stigmatizat drept homosexual.

Traian Basescu, pe facebook: Ponta, daca te ducea mintea sa inveti macar cate ceva de la mine, astazi ai fi fost presedinte

Fostul presedinte Traian Basescu ii da replica lui Victor Ponta, dupa ce premierul a declarat ca PSD are doar un adversar politic, in persoana lui Traian Basescu. Ai fi fost presedintele Romaniei daca te ducea mintea sa inveti macar ceva de la mine, a scris Traian Basescu pe Facebook, potrivit Digi24.

BogdanBuzaianu, Dan Andronic si Radu Budeanu, pe firul spagii de care este acuzata Elena Udrea

Procurorii anticoruptie cer Camerei Deputatilor incuviintarea retinerii si arestarii preventive a Elenei Udrea. Aceasta este suspectata, intr-un nou dosar penal, de luare de mita, spalare de bani sitrafic de influenta.

DNA cere arestarea Elenei Udrea, intr-un nou dosar

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie cer arestarea deputatei Elena Udrea, pe care o acuza de trafic de influenta si luare de mita.

Dragnea: PSD voteaza pentru ridicarea imunitatii Elenei Udrea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca partidul pe care il conduce va vota pentru ridicarea imunitatii parlamentare a deputatei Elena Udrea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )