Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ce a spus Dan Sova dupa excluderea din PSD

România Liberă România Liberă,
Ce a spus Dan Sova dupa excluderea din PSD

Dan Sova a declarat, joi, dupa excluderea din PSD, ca va ramane social democrat, indiferent de aceasta decizie. continuă pe România Liberă

Reactia lui Vanghelie dupa excluderea din PSD

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, joi, dupa iesirea din sedinta PSD in care s-a decis excluderea sa, ca a fost o executie.

Surse: Mircea Geoana, Dan Sova, Marian Vanghelie si Robert Negoita vor fi propusi pentru excluderea din PSD

Mircea Geoana, Dan Sova,MarianVanghelie si RobertNegoita vor fi propusi spre excluderea din PSD, au anuntat surse din cadrul partidului pentru B1 TV. Cei patru ar urma sa fie propusi spre exclud.

Surse: Geoana, Sova, Vanghelie si Negoita vor fi propusi pentru excluderea din PSD. Vezi declaratiile date inainte de CExN (VIDEO)

Mircea Geoana, Dan Sova,MarianVanghelie si RobertNegoita vor fi propusi spre excluderea din PSD, au anuntat surse din cadrul partidului pentru B1 TV. Cei patru ar urma sa fie exclusi din cauza.

Marian Vanghelie, despre excluderea din PSD: A fost o executie. Nu e partidul mutilor, suntem nebuni?

Marian Vanghelie, exclus joi seara din PSD, considera ca aceasta masura, luata si pentru Dan Sova si Mircea Geoana, a fost o executie, o chestie foarte complicata si penibila. in urmatoarea.

VIDEO. SURSE: Sova, Geoana, Vanghelie si Negoita, propusi pentru excluderea din PSD

Potrivit unor surse citate de postul de televiziune B1, in sedinta s-a discutat despre exluderi din partid, precum si despre o dorinta de reinventare prin schimbarea siglei. Vicepresedintele PSD Gheorghe Nichita a declarat, joi, inaintea CExN, ca partidul trebuie sa ramana la guvernare, iar echipa Ponta-Dragnea sa se mentina in fruntea partidului pentru a asigura aceasta guvernare, congresul urmand sa fie convocat in primavara, in scopul unei analize la rece. Trebuie sa facem o analiza la rece, sa gasim solutii calm si linistit. Excluderile din partid sunt lucruri secundare pentru mine, e important sa vedem cum facem ca partidul sa scape de anumite perceptii pe care le are electoratul. Nu discut acum de excluderiT, a spus Nichita.

Dan Sova: Am fost exclus din PSD. Am fost taxat pentru ce s-a intamplat dupa alegeri. Ponta: S-a grabit cu batalia pentru functii

Senatorul Dan Sova a confirmat ca a fost exclus din PSD, joi seara, aratand ca a fost taxat pentru declaratii pe care le-a facut dupa 16 noiembrie. Da am fost exlus, eu raman social democrat. imi iau un timp.

Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova au fost EXCLUSI din PSD

Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova au fost exclusi din PSD, conform primelor informatii date pe surse din sedinta PSD. Declaratiile lui Mircea Geoana au fost in contradictoriu cu informatia noastra.

Badea, dupa excluderea lui Geoana, Vanghelie si Sova din PSD: Trei vinovati pe care i-au executat

Mircea Badea, realizatorul emisiunii in gura presei, este de parere ca excluderea lui Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova din PSD este extrem de ciudata. inteleg ca astazi a fost prima sedinta a.

CExN al PSD a votat excluderea din partid a lui Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova

Comitetul Executiv National al PSD CExN) a votat, joi, excluderea din partid a lui Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova, conform unor surse social-democrate.

VIDEO. Geoana, Vanghelie si Sova EXCLUSI din PSD. Vanghelie: Echipa Ponta-Dragnea este pierduta pe viata. Pe mine nu ma mai intereseaza niciun plan cu PSD. Consiliul National, in ianuarie, Congres in martie

Presedintele PSD Victor Ponta a anuntat, joi seara, dupa reuniunea partidului ca PSD ramane la guvernare pana in 2016 intr-o formula noua. Comitetul Executiv National al PSD a votat, joi, excluderea din partid a lui Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )