Libnet.ro
UNICEF

11:15

Badea, dupa excluderea lui Geoana, Vanghelie si Sova din PSD: Trei vinovati pe care i-au executat

Antena3 Antena3,
Badea, dupa excluderea lui Geoana, Vanghelie si Sova din PSD: Trei vinovati pe care i-au executat

Mircea Badea, realizatorul emisiunii in gura presei, este de parere ca excluderea lui Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova din PSD este extrem de ciudata. inteleg ca astazi a fost prima sedinta a. continuă pe Antena3

Culisele sedintei PSD. Cine s-a opus excluderii lui Geoana, Vanghelie, Sova

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, si presedintele PSD Sector 1, Catalin Ivan, au fost singurii membri ai CExN care au votat impotriva excluderii din partid a lui Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova, informeaza Mediafax pe surse.

VIDEO. Geoana, Vanghelie si Sova EXCLUSI din PSD. Vanghelie: Echipa Ponta-Dragnea este pierduta pe viata. Pe mine nu ma mai intereseaza niciun plan cu PSD. Consiliul National, in ianuarie, Congres in martie

Presedintele PSD Victor Ponta a anuntat, joi seara, dupa reuniunea partidului ca PSD ramane la guvernare pana in 2016 intr-o formula noua. Comitetul Executiv National al PSD a votat, joi, excluderea din partid a lui Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova.

Ponta a admis ca el a propus excluderea lui Geoana in CExN

ACTUALIZARE 19:55 Presedintele PSD, Victor Ponta, a admis, joi, ca el a propus excluderea din partid a senatorului Mircea Geoana, mentionand ca el isi asuma aceasta propunere, dar a evitat sa raspunda intrebarilor privind motivele care l-au determinat sa faca aceasta propunere, invocand doar unitatea echipei. * Sebastian Ghita: Ion Iliescu nu mai poate fi un simbol al partidului * Ponta, despre excluderi: Majoritatea covarsitoare a decis ca trebuie sa ne despartim drumurile * Ponta: in formula noua a USL, dorim sa prezentam o formula restructurata de Guvern * Ioan Rus: Au fost 80 si ceva de voturi pentru excluderile din partid * Sova: Am fost exclus, accept sanctiunea, e justificata * Vanghelie: A fost o executie * Geoana, Sova si Vanghelie, exclusi din PSD.

Ponta si-a executat adversarii si a vandut iluzia reformarii PSD. Geoana, Vanghelie si Sova EXCLUSI. Vanghelie: Echipa Ponta-Dragnea este pierduta pe viata

Congresul PSD va avea loc in martie si nu luna viitoare, iar razvratitii au fost exclusi din partid, in urma presiunii facute de Victor Ponta. Un alt subiect de preocupare pentru social-democrati a fost ramanerea la guvernare, mai ales in contextul deciziei conducerii UDMR de a parasi barca puterii. Premierul a jucat cu demisia pe masa si le-a spus colegilor ca nu va candida daca se face congres in decembrie.

VIDEO. Congres PSD in MARTIE. Sova, Geoana si Vanghelie, suspendati din partid. Robert Negoita a cerut, din nou, iesirea de la guvernare. Contre verbale dure intre Iliescu si Rus

Potrivit unor surse citate de postul de televiziune B1, in sedinta s-a discutat despre exluderi din partid, precum si despre o dorinta de reinventare prin schimbarea siglei.

Ce a spus Dan Sova dupa excluderea din PSD

Dan Sova a declarat, joi, dupa excluderea din PSD, ca va ramane social democrat, indiferent de aceasta decizie.

Radu Banciu: Excluderea lui Marian Vanghelie din PSD ar produce un cataclism

Excluderea lui Marian Vanghelie din PSD ar produce un cataclism, sustine Radu Banciu, care afirma ca desi pesedistul este putred de bogat, nu-si poate numara averea bpentru ca nu stie sa numere atat de.

VIDEO. SURSE: Sova, Geoana, Vanghelie si Negoita, propusi pentru excluderea din PSD

Potrivit unor surse citate de postul de televiziune B1, in sedinta s-a discutat despre exluderi din partid, precum si despre o dorinta de reinventare prin schimbarea siglei. Vicepresedintele PSD Gheorghe Nichita a declarat, joi, inaintea CExN, ca partidul trebuie sa ramana la guvernare, iar echipa Ponta-Dragnea sa se mentina in fruntea partidului pentru a asigura aceasta guvernare, congresul urmand sa fie convocat in primavara, in scopul unei analize la rece. Trebuie sa facem o analiza la rece, sa gasim solutii calm si linistit. Excluderile din partid sunt lucruri secundare pentru mine, e important sa vedem cum facem ca partidul sa scape de anumite perceptii pe care le are electoratul. Nu discut acum de excluderiT, a spus Nichita.

Geoana, Sova si Vanghelie, exclusi din PSD

ACTUALIZARE 18:51 Ponta: in formula noua a USL, dorim sa prezentam o formula restructurata de Guvern Premierul Victor Ponta a declarat, azi, ca in formula noua a USL, lansata in 14 noiembrie, se doreste prezentarea in Parlament a unei variante retructurate de Guvern si a bugetului pe 2015, el mentionand ca a luat act de decizia UDMR de a iesi din coalitia de guvernare si respecta aceasta decizie. * Ioan Rus: Au fost 80 si ceva de voturi pentru excluderile din partid * Sova: Am fost exclus, accept sanctiunea, e justificata * Vanghelie: A fost o executie.

VIDEO. SURSE: Congres in MARTIE. Sova, Geoana, Vanghelie si Negoita, propusi pentru excludere din PSD. Robert Negoita a cerut, din nou, iesirea de la guvernare

Potrivit unor surse citate de postul de televiziune B1, in sedinta s-a discutat despre exluderi din partid, precum si despre o dorinta de reinventare prin schimbarea siglei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3246 seconds )