Libnet.ro
UNICEF

13:45

Standard and Poor and s a reconfirmat ratingul de tara al Romaniei si mentine perspectiva negativa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Standard and Poor and s a reconfirmat ratingul de tara al Romaniei si mentine perspectiva negativa

Agentia de rating Standard and Poor and s a reconfirmat rating-ul suveran aferent datoriei guvernamentale a Romaniei la BBB-A-3 pentru datoria pe termen lung si scurt in moneda locala si valuta, precum si perspectiva negativa. continuă pe Ziarul Bursa

StandardPoors a reconfirmat ratingul de tara al Romaniei si mentine perspectiva negativa

Agentia de rating Standard Poors a reconfirmat rating-ul suveran aferent datoriei guvernamentale a Romaniei la BBB-A-3 pentru datoria pe termen lung si scurt in moneda locala si valuta, precum si perspectiva negativa.

SP mentine ratingul de tara al Romaniei la nivelul BBB-, cu perspectiva negativa. Ce spune despre deficit si despre cresterea pensiilor

Agentia de evaluare financiara SP a confirmat ratingul de tara al Romaniei la nivelul BBB-, cu perspectiva negativa, ceea ce reprezinta un semnal si pentru celelate doua agentii, Fitch si Moodys, care deruleaza evaluari ale ratingului Romaniei. SP estimeaza ca deficitul bugetar va urca la 8% din PIB si considera ca Guvernul va majora pensiile in luna septembrie, dar cu 10%, nu cu 40%, asa cum era asteptat.

Florin Citu, dupa ce StandardPoors a reconfirmat ratingul Romaniei: inca un scenariu apocaliptic a fost demontat. Vom reveni la perspectiva stabil cat mai curand (VIDEO)

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a declarat sambata, referindu-se la faptul ca Romania a scapat de retrogradarea ratingului de tara de catre agentia Standard and Poors, care a decis sa il.

StandardPoors a reconfirmat ratingul Romaniei. Perspectiva ramane negativa Agentia de rating crede ca pensiile vor creste cu 10%, nu cu 40%

Agentia de rating StandardPoors a reconfirmat ratingul Romaniei la BBB-A-3. Perspectiva ramane negativa. Totodata, aceasta anticipeaza o crestere a pensiilor de 10%, nu de 40%, cum este prevazut in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )