Libnet.ro
UNICEF

16:00

Statele Unite, in alerta. Reteaua Al-Qaida ar putea comite atentat teroriste, cu ocazia alegerilor prezidentiale

România Liberă România Liberă,
Statele Unite, in alerta. Reteaua Al-Qaida ar putea comite atentat teroriste, cu ocazia alegerilor prezidentiale

Statele Unite ar putea fi vizate de atentate teroriste, puse la cale de reteaua terorista Al-Qaida, in contextul alegerilor prezidentiale si parlamentare. Statele vizate sunt New York, Texas si Virginia, avertizeaza oficialii din cadrul serviciilor de informatii americane . continuă pe România Liberă

Statele Unite sunt in alerta din cauza unui nou bum imobiliar. Asta este pretul pe care trebuie sa il platesti daca vrei sa fii pilot

Statele Unite sunt in alerta din cauza unui nou bum imobiliar. Peste 100 de angajati ai unui aeroport important din Los Angeles locuiesc in aproprierea piestelor de decolare. Cat de mult te-a.

Google ar putea influenta alegerile prezidentiale din Statele Unite

Algoritmul folosit de Google in cazul motorului sau de cautare ar putea reprezenta o amenintare la adresa democratiei. Alegerile prezidentiale din Statele Unite din acest an au reusit sa dea nastere unor scandaluri uriase, iar acum, unii oameni sugereaza ca Google ar putea avea o influenta nefasta asupra procesului democratic. Robert Epstein, un cunoscut psiholog [].

Statele Unite nu pot solutiona unilateral probleme mondiale, spune ministrul rus de externe, Serghei Lavrov

Viitoarea Administratie de la Washington va trebui sa colaboreze cu Moscova pentru solutionarea crizelor internationale, afirma ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, subliniind ca Statele Unite nu pot solutiona unilateral problemele mondiale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )