Libnet.ro
UNICEF

21:00

Statele Unite: Atacul chimic din Siria a provocat moartea a 1.429 persoane

B1 B1,
Statele Unite: Atacul chimic din Siria a provocat moartea a 1.429 persoane

Secretarul de Stat american John Kerry a anuntat, vineri, ca atacul chimic din Siria a provocat decesul a 1. 429 de persoane, dintre care 426 sunt copii, relateaza AFP. Datele au fost furnizate pe baza. continuă pe B1

CRIZA SIRIA. SUA sustin ca atacul chimic din Siria a provocat moartea a 1.429 de persoane.

Atacul chimic din Siria a provocat moartea a 1. 429 de persoane, dintre care 426 de copii, potrivit informatiilor obtinute de serviciile de informatii americane, a anuntat vineri secretarul de Stat american John Kerry, transmite Mediafax. Citeste si LIVE TEXT. Criza din SIRIA se acutizeaza. In lipsa aliatilor, Obama ar putea interveni singur.

SUA nu vor repeta episodul Irak intr-un razboi in Siria. John Kerry sugereaza ca razboiul din Siria este iminent

Atacul chimic din Siria de la 21 august a provocat moartea a 1. 429 de persoane, dintre care 426 de copii, potrivit informatiilor obtinute de serviciile de informatii americane, a anuntat vineri secretarul de Stat american John Kerry. Seful diplomatiei americane a dat asigurari ca, daca se va ajunge la o interventie militara, SUA nu vor repeta razboiul din Irak.

CRIZA SIRIA. Un singur membru al echipei care a filmat presupusul atac chimic din Siria a ...

CRIZA SIRIA: Un singur membru al echipei care a filmat imaginile cu presupusul atac chimic din 21 august din Siria, aparute pe YouTube, a supravietuit, se arata intr-un interviu citat de Foreign Policy, in editia electronica, transmite Mediafax. Activista Razan Zaitouneh, care conduce Violations Documentation Center din Siria, a declarat ca echipa sa a mers in suburbia Damascului, Zamalka, imediat dupa atacul chimic care ar fi avut loc la 21 august. Personalul comisiei locale din Zamalka, ce .

Casa Alba: Regimul al-Assad a comis fara indoiala atacul chimic din 21 august.

Casa Alba a afirmat marti ca responsabilitatea regimului presedintelui sirian Bashar al-Assad in atacul chimic de la 21 august, langa Damasc, nu ridica nicio indoiala, transmite Mediafax. Regimul sirian este responsabil de folosirea unor arme chimice pe 21 august, langa Damasc, acest lucru nu ridica nicio indoiala oricui reflecteaza logic, a declarat Jay Carney, purtatorul de cuvant al presedintelui Barack Obama. Citeste si LIVE TEXT. Criza din SIRIA se acutizeaza. Urmareste aici cele mai .

Casa Alba: Regimul al-Assad a comis fara indoiala atacul chimic din 21 august

Casa Alba a transmis marti ca responsabilitatea regimului presedintelui sirian Bashar al-Assad in atacul chimic de la 21 august, langa Damasc, nu ridica nicio indoiala, relateaza AFP. Regimul sirian.

Casa Alba: Atacul chimic din 21 august a fost comis fara indoiala de regimul lui Bashar al-Assad

Reprezentantii Casei Albe au confirmat marti ca responsabilitatea regimului presedintelui sirian Bashar al-Assad in atacul chimic de la 21 august, langa Damasc, nu ridica nicio indoiala, informeaza AFP. Re.

Angela Merkel: Probele atacului chimic din Siria sunt suficiente

Cancelarul german Angela Merkel a anuntat ca a discutat cu premierul britanic David Cameron, apreciind ca probele unui atac chimic impotriva unor civili in Siria sunt suficiente si ca regimul sirian nu poate.

Premierul britanic: Nu exista 100% certitudine in privinta responsabilitatii atacului chimic din Siria

Premierul britanic David Cameron a recunoscut in fata deputatilor ca nu exista 100% certitudine cu privire la responsabilitatea presupusului atac cu arme chimice in Siria, insa s-a aratat convins ca acesta a fost efectuat de catre regimul lui Bashar al-Assad, potrivit AFP.

Pe cine da vina Liga Araba pentru presupusul atac chimic din Siria.

Delegatii permanenti la Liga Araba au acuzat marti regimul sirian ca a efectuat presupusul atac cu arme chimice comis in apropiere de Damasc, pe 21 august, fata de care mai multe capitale iau in calcul sa raspunda cu raiduri in Siria, transmite Mediafax. La sfarsitul unei reuniuni extraordinare, la Cairo, reprezentantii unor tari arabe au denuntat o crima oribila comisa cu arme chimice interzise pe plan international. Ei au afirmat ca intreaga responsabilitate apartine regimului sirian si .

Un singur membru al echipei care a filmat presupusul atac chimic din Siria a supravietuit (VIDEO)

Un singur membru al echipei care a filmat imaginile cu presupusul atac cu acrme chimice din Damasc de pe 21 august, a supravietuit, potrivit unui interviu citat de Foreign Policy. Activista Razan Zaitouneh, care.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )