Libnet.ro
UNICEF

16:00

Statele Unite vor o renastere transatlantica

Adevărul Adevărul,
Statele Unite vor o renastere transatlantica

Cu o saptamana in urma, la Conferinta pentru Securitate, organizata in inima Bavariei, cele mai urmarite si nuantate luari oficiale de pozitie au fost cele ale secretarului general al NATO, ministrului de externe al Rusiei si demnitarilor de peste Ocean, care conduc Departamentul de Stat si Pentagonul, scrie analistul militar Ion Petrescu, pe blogul sau de pe adevarul. ro. continuă pe Adevărul

America vrea, in anul 2014, o renastere transatlantica

Cu o saptamana in urma, la Conferinta pentru Securitate, organizata in inima Bavariei, cele mai urmarite si nuantate luari oficiale de pozitie au fost cele ale secretarului general al NATO, ministrului de externe al Rusiei si demnitarilor de peste Ocean, care conduc Departamentul de Stat si Pentagonul. Prilej cu care Statele Unite au dat o veste buna aliatilor europeni.

Sase echipe calificate la Cupa Mondiala vor participa la un turneu amical in Statele Unite

Sase echipe calificate la Cupa Mondiala din Brazilia, printre care si actuala campioana, Spania, vor particpa la un turneu amical care va avea loc intre 27 mai si 10 iunie in Statele Unite, a anuntat, luni, Major.

Statele Unite sunt pregatite sa apere Japonia in cazul unui conflict armat cu statul chinez

Secretarul de Stat american, John Kerry a declarat vineri ca Statele Unite sunt pregatite sa apere Japonia, o tara aliata, in cazul unui conflict militar cu China in contextul tensiunilor teritoriale din Marea Chinei de Est dintre Tokyo si Beijing, informeaza AFP.

Mii de curse aeriene au fost anulate in Statele Unite din cauza viscolului

Mii de curse aeriene au fost anulate in Statele Unite din cauza viscoluluiPeste 2. 900 de curse aeriene au fost anulate, miercuri, in Statele Unite din cauza viscolului care afecteaza centrul si nord-vestul.

Fenomenele meteo fac ravagii in Statele Unite si Europa. Un sat din Marea Britanie s-a transformat in insula

Iarna face ravagii in Statele Unite si Europa. A nins ore in sir in mai multe zone din Statele Unite, unde sute de curse aeriene au fost blocate. in New York, nametii au blocat mai multe artere principale,.

Studiu: Exploatarea gazelor de sist risca sa agraveze penuriile de apa din Statele Unite

Exploatarea gazelor de sist in Statele Unite are loc in regiuni deja confruntate cu stres hidric si risca sa agraveze penuriile de apa, arata un studiu al grupului de organizatii Cere, citat de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )