Libnet.ro
UNICEF

06:45

Nu stati la caldura, si pe voi va fura!! Clujenii sunt din nou in strada! (VIDEO, FOTO)

B1 B1,
Nu stati la caldura, si pe voi va fura!! Clujenii sunt din nou in strada! (VIDEO, FOTO)

Clujenii sunt din nou in strada pentru a protesta impotriva modificarii Legilor Justitiei Circa 1000 de protestatari s-au reunit la Monumentul Memorandistilor din Cluj si au pornit apoi. continuă pe B1

Nu stati la caldura, si pe voi va fura! Mii de clujeni au protestat din nou (VIDEO, FOTO)

UPDATE: Numarul protestatarilor din Cluj a ajuns la 7. Dupa ora 21. 00, totusi, multi au pornit spre case. Clujenii sunt din nou in strada pentru a protesta impotriva modificarii.

Comisia speciala condusa de Florin Iordache se intruneste din nou astazi

Comisia parlamentara speciala condusa de deputatul PSD Florin Iordache se intruneste din nou astazi, incepand cu ora 11:00, pentru a dezbate propunerile de punere in acord a codurilor din Justitie cu deciziile Curtii Constitutionale, precum si transpunerea Directivei Parlamentului European privind prezumtia de nevinovatie si a dreptului de a fi prezent la process, potrivit News. ro.

Fostul Principe Nicolae, dialog cu romanii veniti la Palatul Regal: Voi veni inapoi! Sunt alaturi de tara si popor, cum a fost si bunicul meu (VIDEO)

Momente emotionate, joi, la Palatul Regal din Capitala, acolo unde este depus trupul neinsufletit al Majestatii Sale Regele Mihai I. Fostul principe Nicolae a venit pentru a se ruga la capataiul.

Doliu, din nou, in lumea artistica! Cantaretul A MURIT in urma unui infarct (FOTO)

Un an trist pentru lumea artistica! Un cunoscut cantaret s-a stins, miercuri, din viata. Warrel Dane, artistul care a facut istorie cu trupele Sanctuary si Nevermore, a murit in urma unui infa.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )