Libnet.ro
UNICEF

17:00

Statuile care ii IRONIZEAZA pe Melania si Donald Trump au fost expuse (FOTO)

B1 B1,
Statuile care ii IRONIZEAZA pe Melania si Donald Trump au fost expuse (FOTO)

Un artist bosniac, Stevo Selak, din orasul Banja Luka, si-a pus imaginatia la contributie si a creat statui care ii intruchipeaza pe Melania si Donald Trump, Vladimir Putin sau alte. continuă pe B1

Washington Post: Donald Trump a fost pus sub investigatie pentru o posibila obstructionare a justitiei

Investigatiile federale privind legatura dintre campania electorala a lui Donald Trump cu Rusia il vizeaza acum pe presedinte, care este banuit ca a incercat sa le puna bete in roate oamenilor legii, relateaza The Washington Post.

Donald Trump l-a vizitat la spital pe congresmanul ranit in urma atacului armat din Virginia

Donald Trump l-a vizitat la spital pe reprezentantul republican, Steve Scalise, care se afla in stare critica dupa atacul armat din Virginia. Potrivit Libertatea. ro, liderul de la Casa Alba a fost.

Reactia lui Donald Trump dupa ce mai multi politicieni din SUA au fost impuscati

Presedintele SUA, Donald Trump, s-a declarat miercuri profund intristat in urma atacului armat din apropiere de Washington, soldat cu mai multi raniti, printre care si un membru republican.

Motivul incredibil pentru care Donald Trump a concediat un procuror

Un fost procuror federal a declarat ca a fost concediat dupa ce a refuzat sa-i raspunda la telefon presedintelui american Donald Trump, informeaza luni DPA. in primul interviu televizat de la demiterea.

Un fost procuror american sustine ca a fost demis dupa ce nu i-a raspuns la telefon lui Donald Trump

Fostul procuror american Preet Bharara sustine ca a fost dermis dupa ce a primit mai multe apeluri telefonice de la Donald Trump, iar in final nu i-a mai raspuns.

Donald Trump, indurerat dupa ce liderul republicanilor din Congres a fost impuscat

Presedintele american Donald Trump a reactionat miercuri la scurt timp dupa ce liderul republicanilor din Congres a fost impuscat intr-un atac armat. Liderul de la Casa Alba a declarat ca.

Donald Trump denunta drept o poveste falsa informatiile potrivit carora ar fi anchetat pentru obstructionarea justitiei

Presedintele american Donald Trump a descris joi drept o poveste falsa informatiile potrivit carora ar fi anchetat pentru posibila obstructionare a justitiei de procurorul special care se ocupa de presupusa implicare a Rusiei in alegerile prezidentiale din 2016 din SUA si potentiala colaborare a Moscovei cu echipa de campanie a actualului lider de la Casa Alba, relateaza Reuters.

Premierul australian, filmat in timp ce il imita pe Donald Trump - VIDEO

Premierul australian l-a imitat pe Donald Trump in cadrul unui eveniment, la care presa nu ar fi avut acces. O inregistrare cu Malcolm Turnbull a ajuns insa in posesia jurnalistilor de la.

Donald Trump anunta ca autorul atacului armat din Virginia a murit. Politistii il contrazic

Presedintele american Donald Trump a anuntat miercuri la Casa Alba ca autorul atacului armat din statul Virginia care a vizat un membru republican al Camerei Reprezentantilor a murit din cauza ranilor suferite.

Congresul american pregateste noi sanctiuni impotriva Rusiei / Proiectul il impiedica pe Donald Trump sa relaxeze unilateral presiunea asupra Moscovei

Congresul Statelor Unite pare determinat sa pedepseasca Rusia lui Vladimir Putin pentru ingerintele din campania prezidentiala din 2016, cu un nou proiect de sanctiuni care l-ar impiedica pe presedintele Donald Trump sa relaxeze unilateral presiunea asupra Moscovei, scrie AFP.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )