Libnet.ro
UNICEF

18:45

Statul Islamic a revendicat atacul din Manila, unde au murit cel putin 36 de persoane

Hotnews Hotnews,
 Statul Islamic a revendicat atacul din Manila, unde au murit cel putin 36 de persoane

Statul Islamic SI) a revendicat responsabilitatea pentru atacul ce a avut loc intr-un cazinou din capitala filipineza, Manila, soldat cu cel putin 36 de morti, relateaza Reuters, care citeaza agentia de stiri Amaq. continuă pe Hotnews

Cazinourile din Manila isi intensifica masurile de securitate

Proprietarul unui complex hotelier cu un cazinou din Manila aflat in apropiere de Resorts World, unde 36 de oameni au murit intr-un atac in noaptea de joi spre vineri, a anuntat caa va intensifica masurile de securitate, relateaza Reuters.

John McCain: Vladimir Putin este o amenintare mai mare ca Statul Islamic

Presedintele rus, Vladimir Putin, reprezinta o amenintare mai mare pentru securitatea mondiala decat gruparea jihadista Statul Islamic, a afirmat senatorul republican american John McCain, citat de agentiile internationale de presa.

Acuzatii dure la adresa lui Vladimir Putin: Este o amenintare mai mare decat Statul Islamic!

Senatorul american John McCain a avertizat luni ca presedintele rus Vladimir Putin reprezinta o amenintare mai mare pentru securitatea globala decat gruparea extremista Statul Islamic SI), relateaza.

Gest impresionant al unui tanar musulman dupa atacul din Manchester! Ce le cere oamenilor - VIDEO

Dupa atacul din Manchester, un tanar musulman a impresionat mii de oameni dupa ce s-a asezat pe coltul strazii cerandu-le sa il imbratiseze, ca un semn ca au incredere in el.

Filipine: Atacatorul de la un complex hotelier din Manila a fost impuscat de politie

Atacatorul care a deschis focul intr-un complex hotelier din capitala Manila, Filipine, a fost impuscat de politie, potrivit AFP, citat de Agerpres. Anuntul a fost facut de seful politiei nationale.

Doua atacuri comise de Statul Islamic in Bagdad, soldate cu aproape 30 de morti si 100 de raniti

Aproape 30 de persoane au fost ucise si aproximativ 100 au fost ranite marti, in doua atentate survenit la interval de cateva ore la Bagdad, in timp ce fortele guvernamentale incearca sa ii alunge pe jihadisti din Mosul, al doilea oras ca marime al Irakului, relateaza AFP, citata de News. ro.

Un bebelus din Tecuci a murit, la spital, din cauza rujeolei. Este al 27 deces inregistrat la nivel national

Un bebelus de sase luni, din Tecuci, a murit, miercuri, din cauza rujeolei. Copilul decedat la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi este al 27-lea caz inregistrat la nivel national.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )