Libnet.ro
UNICEF

13:15

Statul roman, condamnat tot mai des la CEDO pentru conditiile din penitenciare

Adevărul Adevărul,
Statul roman, condamnat tot mai des la CEDO pentru conditiile din penitenciare

Directorul Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP), Claudiu Bejan, declara ca trendul condamnarii Romaniei la CEDO pentru conditiile din penitenciare este ascendent, aratand ca pana acum statul trebuie sa plateasca despagubiri de 680. 000 euro, fiind reclamate si nediferentierea intre fumatori si nefumatori, schimbarea lenjeriei de pat. continuă pe Adevărul

Seful ANP: Trendul condamnarii Romaniei la CEDO pentru conditiile din penitenciare este ascendent

Directorul ANP, Claudiu Bejan, declara ca trendul condamnarii Romaniei la CEDO pentru conditiile din penitenciare este ascendent, aratand ca pana acum statul trebuie sa plateasca despagubiri de 680.

Liviu Dragnea dezvaluie care este cel mai mare risc pentru PSD

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, miercuri, ca cel mai mare risc pentru PSD ar fi ca formatiunea sa se divizeze intr-o competitie interna pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale .

Care sunt costurile din spatele cazului Elodia. Cheltuielile, suportate de statul roman

Cel mai mediatizat caz din Romania, cel al Elodiei Ghinescu, s-a incheiat dupa 7 ani de la disparitia avocatei. Pana la decizia finala, magistratii au dat 43 de termene si amanari. Iar expertizele.

Roman condamnat in Italia

Un roman a fost gasit vinovat, in Italia, de uciderea unui italian fara adapost, fiind condamnat la 14 ani de inchisoare, informeaza publicatia La Nazione .

Romanii, tot mai putin interesati de fotbal - studiu

Interesul romanilor pentru meciuri si pentru informatiile legate de fotbal este in scadere. Procentul celor interesati sa urmareasca acest sport la televizor a scazut de la 47,7%, in 2006, la 37,8%, in 2013, informeaza Biroul Roman de Audit Transmedia BRAT).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )