Libnet.ro
UNICEF

12:15

Steaua - Dinamo in Cupa Romaniei, echipele probabile (LIVE 20:30)

Online Sport Online Sport,
Steaua - Dinamo in Cupa Romaniei, echipele probabile (LIVE 20:30)

Steaua - Dinamo, prima mansa din semifinalele Cupei Romaniei, are loc astazi de la ora 20:30, live pe onlinesport. ro. Returul are loc pe 17 aprilie. Iata echipele probabile. continuă pe Online Sport

Emeric Ienei prefateaza derby-ul Steaua-Dinamo din Cupa Romaniei. Pe cine vede favorita fostul antrenor stelist

Fostul mare antrenor al Stelei, Emeric Ienei, crede ca trupa lui Reghecampf e favorita in dubla mansa cu Dinamo din semifinalele Cupei Romaniei, evocand punctele forte ale ros-albastrilor care vor face diferenta.

FORUM Comentati aici Steaua - Dinamo

Comentati pe Forumul onlinesport. ro partida dintre Steaua si Dinamo, din Cupa Romaniei.

Petrolul vs Astra in Cupa Romaniei - Analiza si pronostic cu Betclic

Petrolul Ploiesti si Astra Giurgiu joaca miercuri seara de la ora 20:30 turul primei semifinale din Cupa Romaniei la fotbal. Indepartate de locul 1 in campionat, cele mai puternice echipe dupa Steaua in acest sezon se bat pentru trofeu. Partida este live in modulul onlinesport. ro.

Petrolul - Astra, remiza alba in prima semifinala din Cupa Romaniei. Prima finalista se va decide pe 16 aprilie

Petrolul Ploiesti si Astra Giurgiu s-au duelat miercuri in prima mansa a semifinalei din Cupa Romaniei, intr-un meci incheiat 0-0. Prima finalista se va decide in returul programat pe 16 aprilie.

LIVE TEXT Steaua - Dinamo 5-2 Festival de goluri in derbiul din Cupa Romaniei.

Steaua a castigat prima mansa a semifinalei disputate cu Dinamo in Cupa Romaniei. Stelistii s-au impus pe Arena Nationala cu scorul de 5-2. In cealalta semifinala din Cupa Romaniei Petrolul a remizat, miercuri, cu Astra pe teren propriu, scor 0-0. Meciul este livetext pe romanialibera. ro, incepand cu 20. La tv este difuzat de postul Pro TV. Steaua - Dinamo 5-2 Latovlevici 21, Varela 39, Chipciu 44, Tanase 45+2, Keseru 76 - Rotariu 32, Lazar 53) FINAL DE MECI Min 90+3 Lovitura libera .

LIVE TEXT Steaua - Dinamo 1-0 GOOOL Latovlevici. Derby in Cupa Romaniei.

Steaua si Dinamo se vor intalni in aceasta seara in prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei. Meciul de pe Arena Nationala, care va incepe la ora 20. 30, o va avea pe Steaua in calitate de echipa gazda, astfel ca pe stadion vor fi circa 35. 000 de suporteri stelisti, la care se vor adauga alti 10. 000 ai lui Dinamo. Meciul este livetext pe romanialibera. ro, incepand cu 20. La tv este difuzat de postul Pro TV. Steaua - Dinamo 1-0 Latovlevici 21) Min 26 Steaua recupereaza un balon. Mingea .

LIVE TEXT Cupa Romaniei: Steaua - Dinamo. incepe lupta pentru un loc in finala.

Steaua si Dinamo se vor intalni in aceasta seara in prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei. Meciul de pe Arena Nationala, care va incepe la ora 20. 30, o va avea pe Steaua in calitate de echipa gazda, astfel ca pe stadion vor fi circa 35. 000 de suporteri stelisti, la care se vor adauga alti 10. 000 ai lui Dinamo. Meciul este livetext pe romanialibera. ro, incepand cu 20. La tv este difuzat de postul Pro TV. Cel de-al 23-lea meci dintre cele doua rivale, in Cupa Romaniei, este unul cu miza .

Ultimele bilete la Steaua-Dinamo

Miercuri vor fi scoase la vanzare ultimele bilete disponibile la semifinala Cupei Romaniei dintre Steaua si Dinamo, meci care se va disputa joi seara de la ora 20:30 pe Arena Nationala si care va fi live text pe onlinesport. ro .

Egal absolut intre Steaua si Dinamo inainte de Cupa

Steaua si Dinamo se afla la egalitate absoluta in meciurile directe, inainte de partida de joi seara din Cupa Romaniei.

Steaua a facut cu Dinamo diferenta dintre baieti si barbati

Sapte goluri au dat Steaua si Dinamo in meciul de joi seara, din semifinalele Cupei Romaniei. Steaua invins-o peDinamo, scor 5-2, cu o mana de goluri,la capatul unui joc dominat cu autoritate de ros-albastri. Returul Dinamo - Steaua are loc pe 17 aprilie, iar pentru cealalta semifinala, Astra - Petrolul, pe 16 aprilie.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )