Libnet.ro
UNICEF

05:45

Steaua primeste cei mai multi bani pentru jucatorii convocati la nationala

Online Sport Online Sport,
Steaua primeste cei mai multi bani pentru jucatorii convocati la nationala

Forul continental a alocat suma de 670. 303 euro pentru 14 cluburi din Romania, care in perioada 2010-2012, au dat jucatori echipelor nationale pentru preliminariile Campionatului European din Polonia si Ucraina. continuă pe Online Sport

RECENSAMANT 2012: Harta oraselor care au pierdut cei mai multi locuitori.

Populatia stabila recenzata a Romaniei a scazut in ultimii 10 ani cu peste 2,6 milioane de persoane, ajungand in prezent la 19. 767 de persoane. Acesta este cel mai scazut nivel inregistrat in ultimii 35 de ani, conform datelor preliminare ale celui mai recent recensamant realizat de catre reprezentantii Institutului National de Statistica INS), titreaza Mediafax. Cele mai mari orase ale tarii afectate de aceasta scadere, mai exact municipiile resedinta de judet, au fost Galati, Dolj, .

Mai multi angajati ai CJ Arges, citati la DNA in urma perchezitiilor efectuate la sediul institutiei

Mai multi angajati ai Consiliului Judetean CJ) Arges au fost citati luni, pentru data de 11 septembrie, la sediul Serviciului Teritorial Pitesti al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), in urma.

Liviu Guta se lanseaza in pop-rock: Nu mai ies atat de multi bani din manele (VIDEO)

Manelistul Liviu Guta a decis sa schimbe stilul muzical si sa treaca de la manele, genul care l-a facut cunoscut, la pop-rock. Ba mai mult, solistul a lansat recent si o melodie in engleza, scrie Libertatea.

ADPM Cool! Cei mai ciudati nori vazuti pana acum!

Atunci cand te gandesti la nori, iti vin in minte instant o serie de forme ciudate, pufoase si albe. Ei bine. norii nu sunt intotdeauna albi si pufosi! Unii, dupa cum ne-am propus astazi sa va aratam, sunt de-a dreptul ciudati si inspaimantatori. De asemenea, multi dintre ei prevestesc evenimente neplacute! Continue reading .

Ministrul de Externe a avut intrevederi cu mai multi omologi din tari europene

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a avut intrevederi, la Paphos, cu Catherine Ashton, inaltul Reprezentant UE pentru politica externa, precum si cu omologi din mai multe tari europene, fiind confirmate si.

Un autocar polonez s-a rasturnat in estul Frantei. Mai multi pasageri au fost grav raniti

Mai multe persoane au fost ranite grav, marti dimineata, pe o autostrada din estul Frantei, in dreptul localitatii Mulhouse, in urma unui accident in care a fost implicat un autocar inmatriculat in Polonia, a.

Faze tari: Recorduri sexuale inedite. Ilie Nastase, printre cei mai iubareti oameni ai planetei; Culmea norocului! Un tablou cumparat cu 50 de dolari din targ de o americanca s-ar putea dovedi un Renoir; Ce motiv incredibil a invocat! A divortat de nevast

O fata de 13 ani a furat masina fratelui si a condus 1. 300 de kilometri pentru a-si intalni iubirea. Elizabeth Annette Robinson, o fetita in varsta de 13 ani din statul american Texas, i-a furat masina fratelui. Apa fluviului Yangtze din China a devenit rosie ca sangele. Yangtze, cel mai mare fluviu din China, care curge prin mijlocul orasului Chongquing, a capatat, in mod misterios, o culoare rosie.

Ministrul Finantelor cauta bani pentru cresterea indemnizatiilor pentru mame

Finantele vor face impreuna cu Ministerul Muncii o simulare pentru a determina efortul bugetar necesar majorarii indemnizatiilor pentru mame la 85% din salariu, a declarat ministrul Finantelor Publice, Florin Georgescu, care nu a exclus o astfel de masura chiar in ultimele luni ale acestui an, potrivit agentiei Mediafax.

Paradoxul din economia romaneasca. Au cele mai mari pierderi si cei mai productivi angajati

Companiile de stat cu pierderi au cei mai productivi angajati. Potrivit gandul. info, cele mai valoroase companii din portofoliul statului sunt cele care inregistreaza anual pierderi de ordinul a zeci de milioane de.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )