Libnet.ro
UNICEF

01:06

Stela Popescu, fabuloasa poveste a vietii sale - VIDEO

Antena3 Antena3,
Stela Popescu, fabuloasa poveste a vietii sale - VIDEO

Stela Popescu a oferit unul dintre ultimele sale interviuri, cu detalii inedite despre viata sa chiar in casa in care acesta s-a stins din viata. Vreau sa spun celor din public care isi. continuă pe Antena3

Imagini cu Stela Popescu si fiica ei adoptiva - VIDEO

Doinita Maximilian este fiica Stelei Popescu, adoptata de mica. Aceasta e de fapt fata fratelui regretatului ei sot, Puiu Maximilian. A venit in Romania la 13 ani si s-a lipit imediat de inima.

Stela Popescu a murit. Drama vietii pe care actrita a ascuns-o in spatele zambetului cuceritor

Stela Popescu a murit. A fost una dintre cele mai indragite actrite din Romania, dar in spatele zambetului cuceritor, actrita a ascuns o mare drama, Stela Popescu a murit. Refugiata din Ba.

Lectii de viata de la Stela Popescu. Actrita a vorbit recent despre momentele grele prin care a trecut de-a lungul vietii sale: imi reprosez ca...

Stela Popescu a murit. Una din cele mai indragite actrite ale Romaniei ne-a vorbit despre momentele grele prin care a trecut de-a lungul vietii sale. Actrita Stela Popescu, in.

Imagini cu Stela Popescu cu cateva ore inainte de moarte

Stela Popescu a murit joi la varsta de 81 de ani. in urma cu doua seri, Stela Popescu a fost invitata la una dintre multele Gale la care a fost premiata de-a lungul vietii sale. Si, acolo, pare-se,.

Stela Popescu a murit. Cine este primul sot al actritei care a murit joi

Stela Popescu era casatorita de opt ani cu regizorul Dan Puican, cand si-a intalnit marea iubire a vietii ei, pe cunoscutul textier Puiu Maximilian. Dupa cateva .

Stela Popescu a murit. Cine este primul sot al marii actrite

Stela Popescu era casatorita de opt ani cu regizorul Dan Puican, cand si-a intalnit marea iubire a vietii ei, pe cunoscutul textier Puiu Maximilian. Dupa cateva .

Stela Popescu a murit. Ce spunea marea actrita despre marile sale iubiri

Stela Popescu a murit. Marea actrita vorbea in primavara acestui an despre povestile de dragoste care i-au marcat viata. Stela Popescu a murit. E greu sa te indragostesti de barbatii cu.

Stela Popescu a murit. Detaliul nestiut din viata actritei: a arbitrat un meci de fotbal

Stela Popescu a murit. Adulata de intreaga tara pentru reprezentatiile sale pe scena, pentru filmele memorabile si pentru scenetele savurose de Revelion, Stela Popescu a iubit si.

Stela Popescu a murit. Actrita era bolnava. De ce suferea

Vestea ca Stela Popescu a trecut in nefiinta a socat intreaga tara. Se pare ca actrita ar fi fost gasita joi dupa-amiaza fara suflarein curtea locuintei sale. Desi avea 81 de.

Stela Popescu a murit. Actrita isi facuse planuri de Sarbatori: Am un program incarcat Avem turneu in Spania, ma duc sa imi vad nepotul!

Stela Popescu a murit. Actrita a fost gasita moarta in curtea casei sale. Vedeta avea 80 de ani si isi deja facuse planuri pentru Sarbatori. Din pacate nu a mai apucat sa se bucure de familia ei s.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )