Libnet.ro
UNICEF

17:45

Stela Popescu a murit. Ultimul rol jucat de marea doamna a teatrului romanesc

Antena3 Antena3,
Stela Popescu a murit. Ultimul rol jucat de marea doamna a teatrului romanesc

Ultimul rol pe care Stela Popescu l-a jucat a fost marti, cand, pe scena Salii Mari a Palatului National al Copiilor. Ea a incantat publicul interpretand-o pe. continuă pe Antena3

Ultimul rol jucat de Stela Popescu

Ultimul rol pe care Stela Popescu l-a jucat a fost marti, cand, pe scena Salii Mari a Palatului National al Copiilor, incanta publicul interpretand-o pe Chirita lui Alecsandri.

Stela Popescu a murit. Reactiile breslei: Niciodata nu am vazut-o trista, deceptionata. Pentru mine nu a murit

Colegii de pe scena teatrului si vedete care au avut ocazia sa o cunoasca pe Stela Popescu si-au exprimat profunda tristete si regretul in fata pierderii actritei. Printre acestia se numara Florin Piersic, Mircea Diaconu, Margareta Paslaru, Andreea Esca si Mihaela Radulescu.

Stela Popescu a murit. SMURD: A fost gasita fara semne vitale. Politia Capitalei: inca nu am deschis dosar de moarte suspecta

Actrita Stela Popescu a murit, astazi, la varsta de 81 de ani. Actrita a fost gasita la ora 15. 50, de un echipaj SMURD, fara suflare, in propria casa.

Stela Popescu a murit. SMURD: A fost gasita fara semne vitale

Actrita Stela Popescu a murit, astazi, la varsta de 81 de ani. Actrita a fost gasita la ora 15. 50, de un echipaj SMURD, fara suflare, in propria casa.

Vot pentru Stela Popescu! Andrei Plesu, despre intalnirile cu marea doamna a teatrului romanesc

Moartea neasteptata a indragitei actrite Stela Popescu a rascolit intreaga opinie publica. Detalii AICI) intreaga lume artistica ii aduce omagii celei care a adus in nenumarate.

Stela Popescu a murit. Ce spunea Stela Popescu despre moarte

Stela Popescu a murit. Marea actrita a incetat din viata la varsta de 80 de ani. Artista a fost gasita moarta in curtea casei din Bucuresti, dupa ce ar fi cazut pe strada. Stela Popescu.

ACTRITA STELA POPESCU A MURIT! SOC iN ROMANIA! (VIDEO)

Marea actrita Stela Popescu a murit la varsta de 81 de ani, in urma unui stop cardio-respirator. Actrita a fost gasita la ora 15. 40 fara suflare, de un echipaj SMURD. SMURD spune ca apelul a.

Stela Popescu a murit. Ultimul interviu al actritei: Am trait singura si cu mama necajita

Stela Popescu a dezvaluit totul despre copilaria sa, despre evolutia prin care a trecut de-a lungul timpului, dar si cine a fost persoana care nu a crezut in talentul ei. Faceam foarte multe nebunii.

Stela Popescu a murit. 50 de lucruri pe care nu le stiai despre mare actrita

Stela Popescu a murit. Marea actrita a incetat din viata joi dupa-amiaza la varsta de 81 de ani. Stela Popescu a murit. in urma cu doar un an doamna comediei romanesti a dezvaluit 50 d.

Stela Popescu a murit. Adevarul despre relatia dintre marea actrita si Alexandru Arsinel

Stela Popescu a murit. Cupletul Stela-Arsinel ramane un izvor nesecat de glume si anecdote memorabile. Stela Popescu a murit. De-a lungul colaborarii lor au aparut tot felul de speculatii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )